Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 beyler bugün arkadaşa bunları yüklerken abuk sorunlar çıktı nasıl düzelir bileniniz varsa bir el atın sorunlar şöyle cod da oyunu yükledim soundfiles eksik dedi uninstall edip bir daha installadım bu sefer dll eksik dedi cd den dll leleri kopyaladı oyunu açtı bu seferde herşey simsiyay sadece seçenekler gözüküyor new game diyorum zorluk seçiyorum başa dönüyor prince of persia dada uzun bir hata yazısı çıkıyor tam hatırlamıyorum daha önce sorulmuş ama cevap verilmemiş bir konu vardı oradaki gibi birşey sanırım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ekran kartın shader desteği vermiyorusa yani Geforce mx falan varsa çalışmaz sands of time.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 9600 pro[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar