Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bugün hesabımı açtırmakla beraber - heh hala almadım bi pc - FW ye gireyim dedim. Minmatar olarak tabi ki republic militia ya girmem gerek diye düşündüm - ırkınız ne olursa olsun katılabiliyorsunuz istediğinize - 4 faction var bildiğiniz gibi, ve oyunun tarihine paralel olarak gallente vs caldari, amarr vs minmatar olarak devam ediyor savaş. Bunlardan birinin askeri olduğunuzda düşman olan tarafın +0.5 üstüne girdiğinizde navy leri size saldırıyor - concord deil dikkatinizi çekerim -. Tabi baya bi assetim amarrdaymış napıcam bilmiyorum =)). Neyse deneyime geçeyim. Garajta fitli bi hound um vardı, dedim çıkalım yola. Önce militia kanalına katıldım otomatik olarak, oradan orası güvenli olmadığı için oluşturulan gang'e girdim,fleet kanalından haberleşmeye devam ettik. Belirli yıldız sistemleri contested territory olarak geçiyor, ve hepsinde plex tarzı ele geçirmelik yerler var. Plex gibi derken, baya bildiğiniz plex. Bir accelarator gate vasıtasıyla oraya gidiyorsunuz haliyle plexlerin seviyeleri var, mesela ben houndla bile birtanesine giremedim. Orada npc ler var, patlatıp belirli bir süre bekleyince orası sizin oluyor ve puan alıyorsunuz. Tabi işin zevkli kısmı düşmanla karşılaşınca oluyor. Bir plexe gittik, herkeste max cruiser vardı düşük plex olduğu için, intelten amarr birliklerinin geldiğini öğrendik. Ben bi göz atmaya gittim,bir adet zealot. Tabi houndla patlatma ihtimalim yok, takıldım peşine.Beni farketsede yoluna devam etti ve amarr filosunu buldum 2 sistem ötede. 2x zealot,pilgrim,Isthar,2xdrake,Myrmidon,tristan - bi ara manticore da katıldı - ve onyx ten oluşan bir filo. Bizimkilerdeki en sağlam gemide vexor =). napalım ne edelim derken bir fikir atıldı ortaya, herkez trasherları alıcak bir hedefe kitlenip saldırıcak. Ben inteli sagladım, 10 dakika sonra 10 kişi olarak saldırdık. trasherların hepsi patlatı ama adamlara zaiyat veremedik, ben tabiki kaçtım =). Neyse sonra 20 kişi olduk, ben gene adamların peşindeyim göz kulak oldum militia ma =). 18 rifter-trasher karışımı 1 merlin 1 hound. Guzelce toplanıp, gate de camplayan filoya saldırdık.Hepimiz ishtara kitlendik,5-6 zaiyat verip gemiyi patlatıp kaçtık. Tam minmatar tarzı =) Isk olarak ta oranlayınca baya kara geçtik. Ben sonra oyundan cıkmak zorunda kaldım kı bızım ekıp bu harass ısıne devam edıyordu. Güzel bişi FW, Plexler sayesinde frig cruiser tiplerinin çok fazla kullanılması güzel ama daha yapılması gerekn cok sey var gibi. edit: ikinci severdekiler slasherlarmış, gene merlin falan vardı tabi podlanmışlar =) tıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar