Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ardanın yaş olarak çok büyük bir avantajı var ama. Potansyeli daha fazla. Guiza bu saatten sonra ne kadar ilerleyecek? Kaldı ki ben öyle 25 - 26 yaşında patlayıp da bir anda coşan adamlara da güvenmem pek, sönerler kısa sürede, sadece fazla form tutmuşlardır gibi geliyor bana. Ha Güiza iyi adamdır o tamam, ama öyle süper yıldız çıkacağını, geçen seneki formunu tekrar yakalayacağını ya da uzun süre sanmam. Zaten o durumda olsa bu yaşa gelmeden daha fazlasını yapmış olurdu adam.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hep destek tam destek. www.antu.com
dereque Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O zaman Aziz Yıldırım hakkaten futboldan anlıyoki Guiza'nın patlama yapacağını ve fiyatını 5e katlayacağını görmüş önceden. Birde Fener'e scout team lazım derler , başkan tek başına team :D
nocom Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ? sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten. amacım feneri paticikte parçalamak. ya bırak alllasen :D komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :) feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :)
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 konu ne bilmiyorum ama kemal belgin yazdıysa yalandır lol atılmştı o herif fb den içine oturmş hep atıp tutar eskiden beri.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nocom said: komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ? sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten. amacım feneri paticikte parçalamak. ya bırak alllasen :D komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :) feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :) Bak ne diyorum sen kendin mesajlarını bi arat 200 Mesajının 150si fener üzerine, daha öncede belirttiğim gibi bence sen Sinan Engin'in paticik versiyonusun.
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nocom şu an bobo kaç guiza ediyo son kurları aldın mı ?
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Şu forumda konuyu konuşmak yerine kişiye yönelik saldırı yapma hastalığından bi kurtulamadı insanlar...
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kemal belgin klubten neması kesildiği icin atıp tutar tahir kıran haluk ulusoy gibi bir fenerbahce düsmanıyla işbirliği yapıcak kadar büyük kuyruk acısı vardır.
Öne çıkan mesajlar