Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komisyoncu Aziz Yıldırım ve İcraatları ( Tahir Kıran )

nocom

Öne çıkan mesajlar

Ardanın yaş olarak çok büyük bir avantajı var ama. Potansyeli daha fazla. Guiza bu saatten sonra ne kadar ilerleyecek?

Kaldı ki ben öyle 25 - 26 yaşında patlayıp da bir anda coşan adamlara da güvenmem pek, sönerler kısa sürede, sadece fazla form tutmuşlardır gibi geliyor bana.

Ha Güiza iyi adamdır o tamam, ama öyle süper yıldız çıkacağını, geçen seneki formunu tekrar yakalayacağını ya da uzun süre sanmam. Zaten o durumda olsa bu yaşa gelmeden daha fazlasını yapmış olurdu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ?

sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten.

amacım feneri paticikte parçalamak.

ya bırak alllasen :D

komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :)

feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ?

sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten.

amacım feneri paticikte parçalamak.

ya bırak alllasen :D

komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :)

feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :)

Bak ne diyorum sen kendin mesajlarını bi arat 200 Mesajının 150si fener üzerine, daha öncede belirttiğim gibi bence sen Sinan Engin'in paticik versiyonusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...