Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ardanın yaş olarak çok büyük bir avantajı var ama. Potansyeli daha fazla. Guiza bu saatten sonra ne kadar ilerleyecek? Kaldı ki ben öyle 25 - 26 yaşında patlayıp da bir anda coşan adamlara da güvenmem pek, sönerler kısa sürede, sadece fazla form tutmuşlardır gibi geliyor bana. Ha Güiza iyi adamdır o tamam, ama öyle süper yıldız çıkacağını, geçen seneki formunu tekrar yakalayacağını ya da uzun süre sanmam. Zaten o durumda olsa bu yaşa gelmeden daha fazlasını yapmış olurdu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hep destek tam destek. www.antu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 O zaman Aziz Yıldırım hakkaten futboldan anlıyoki Guiza'nın patlama yapacağını ve fiyatını 5e katlayacağını görmüş önceden. Birde Fener'e scout team lazım derler , başkan tek başına team :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ? sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten. amacım feneri paticikte parçalamak. ya bırak alllasen :D komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :) feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 konu ne bilmiyorum ama kemal belgin yazdıysa yalandır lol atılmştı o herif fb den içine oturmş hep atıp tutar eskiden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nocom said: komik olan ben miyim ? kendi yöneticinizin ve spor yazarlarınızın yazdığı yazılarıda ben yazdırıyorum değil mi ? sadettin saranıda ben tutmuştum, kıranıda ben yönetiyorum. kemal belgin ve diğer çapulcularda benim uşağım zaten. amacım feneri paticikte parçalamak. ya bırak alllasen :D komik olan sizin burada nocom nickini kullanarak cevap vermeniz. haber belli, haberi yazan belli. nedir bu içinizde ki nocom acısı anlamış değilim :) feneri parçalamakmış. benim ne haddime feneri parçalamak :) shaktar maçına kale arkasına 33 ytl vermek sizin gibi adamlara müstehak zaten :) Bak ne diyorum sen kendin mesajlarını bi arat 200 Mesajının 150si fener üzerine, daha öncede belirttiğim gibi bence sen Sinan Engin'in paticik versiyonusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 nocom şu an bobo kaç guiza ediyo son kurları aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Şu forumda konuyu konuşmak yerine kişiye yönelik saldırı yapma hastalığından bi kurtulamadı insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kemal belgin klubten neması kesildiği icin atıp tutar tahir kıran haluk ulusoy gibi bir fenerbahce düsmanıyla işbirliği yapıcak kadar büyük kuyruk acısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar