melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 822 MB lık patch'i %99 a kadar yükledi, sonra; "the patch client was unable to retrieve file" [****] from the patch server. diyip attı. simdi çalıştırıyorum ne gelen var ne giden world.myp geliyor diyip çakılıyor, ne diyeyim bilemedim $#£$$#£$#£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şu 822mb lık patch nedir ya? open beta yı indirdim. Üstüne 200mb lık felan bir patch yapmıştım. Sonrada bikaç ufak patch işte. Oyuna girebiliyorum, bende 800mb felan bişi istemiyor? Bu istenenler, oyunu dışardan satın alıp, kurduktan sonraki istedikleri patchlermi? Yani siteden indirilenin üstüne +800mb istemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gidip d&r dan aldım, geldim kurdum. 8 mbit internet var at arabası hızında çekiyor patch i. velhasıl error verdi zaten %99 da :) gülermisin aglarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o aslında %100 olabilir. Diğer ihtimalde. xp kullanıyorsan exe dosyasının silinmiş olabileceği. Xp mi yapıyor firewall mi yapıyor bilmiyorum ama. Exe ler güncellemele yaparken VİRÜS olarak algılanıp sistem tarafından siliniyorlar. Reset atıp klasör resmini ekle istersen. Belki arada eksik dosya vardır ve görürüz (reset atmalısın ama. Yoksa silinen exe nin simgesi halen görünür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Onu yapan xp değil, bilgisayarındaki viris programı. Oyunu daha kurmadığım için nasıl bir sistemle indiriyor bilmiyorum. Torrent gibi indiriyor 99 da takılma ihtimali mevcut. İndiridiği dosyayı silip sil baştan indirmeniz gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benimde patch %40 da son 490mb lık kısıma başladığnda inanılmaz yavaşladı bide bu %99 da hata olayı olursa off offff :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben daha patche baslayamadım retrieving manifest files dio bi tepki yok. bi sorun mu var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 başka birininde başına gelmiş, http://img125.imageshack.us/my.php?image=patcherrorggag7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Luriel said: ben daha patche baslayamadım retrieving manifest files dio bi tepki yok. bi sorun mu var bende. birkaç dakika sonra toparlamıştı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 melihd said: Luriel said: ben daha patche baslayamadım retrieving manifest files dio bi tepki yok. bi sorun mu var bende. birkaç dakika sonra toparlamıştı bende. Aynen. 3 dakikadan fazla beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Patcher ı kapatıp açmayı deneyin... Open beta zamanı patch yaparken aynı şey oluyordu, Patcher'ı kapatıp açınca düzeliyordu. Ama sorumluluk kabul etmem :P gerçi patcher ı yarıda kapatıp çalıştırınca yüklemesi biten son dosyadan başlıyor tekrar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Luriel said: ben daha patche baslayamadım retrieving manifest files dio bi tepki yok. bi sorun mu var bende. Bekle 3-4 dk sonra devam edicek muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şu patch işini çözememişler belliki, mail attım bakalım ne cevap gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alla alla şu 800lük patchi tamamlayabilen olmadı mı şimdi hiç. yüzde 10 daha boşuna uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet yokmu şu patchi doru düzgün halleden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yaw biri bişi söylesin patche bırakıp dışarı çıkıcam geldiğimde kaybedilmiş saatler ve patch error görmek istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şans hata verme ihtimali yüksek, patch mantığı saçma. biryerlerde takılıp duruyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok yavaş çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi pacth i kapatıp terar başlattıgınızda kaldıgı yerdenmi dvm ediyo baştanmı acep benim ilerlemiyo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benim örnekten yola çıkarsak devam etmiyor kitlenip kalıyor %99 da çekemiyorum dosyayı dedi attı açtım kapadım, baştan başladı sildim tekrar kurdum oyunu, tekrar patch başlattım 1.5 saat oldu %2 de kapatma derim, sakata gelme ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 en son bu işkenceyi ultimada server beklerken çekmiştim. bayadır ben bömle heycan yaşamamışım demekki. pes vala pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sololcay8 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 heyacanmı çilemi 20 dk %1 artıyo wowdaki gibi dışardan bi siteden yokmu download ebebilecek bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tek bir dosya değil, gelen dosya 2-3 GB lık baska dosyaları upgrade ediyor, malesef başka bir çözüm yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sitedeki son bilgi bu: How do I configure my firewall? In your firewall's configuration menu, open the ports 80, 6881 to 6889 and 6969 (TCP) and authorise the patcher to connect to the internet via these ports. http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=en172 ama hic bir ise yaramiyor. yüzde 2 olmasina az kaldi bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar