Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 titancılar 3 getirene 1 bedava değil, 2ytl ye kayıt oluosun mesela, getirdiğin her 3(5 de olabilir tam hatırlamıyorum) kişi için 4ytl(paranın 2 katını) alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 karma kasmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ferrero said: karma kasmayın lan! canım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu lan sözcüğüne canın saolsun deme geyiği nereden türemiştir merak ediyorum bu mevzudan geri kaldım. herkesin dilinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ananı da al ghit muabbeti vardı ya hani: rte: ananı da al git lan Vatandaş:lan mı? canın saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 millet verceğini tayyibe verdi sana vermezler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Voys said: titancılar 3 getirene 1 bedava değil, 2ytl ye kayıt oluosun mesela, getirdiğin her 3(5 de olabilir tam hatırlamıyorum) kişi için 4ytl(paranın 2 katını) alıosun. e iyiymiş bu. sadece bundan mı ibaretti. vay anasını sdfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar