Jose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 patchleri indirdim... ama oyun başka bir problemden ötürü şu anda çalışmıyor.. indirdiğim patchleri kurtarmanın bir yolu var mı? bilgisayara format atıp tekrar war kurduğumda, yeniden patch download etmek istemiyorum. ne yapabilirm. oyuna tıklıorm, patchleri indirio, play diorm, hibişey olmuo. başka bi programda daha yaptı aynısını. gitti mi patchler şimdi? napabilirim kurtarmak için??
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bilgisayara format atmadan önce biraz bekle bence... ayrıca Warhammer online klasörünü olduğu gibi kopyalayıp, formattan sonra harddiske atıp oynayabilirsin eğer sorun bilgisayarından kaynaklıysa...
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aaaa registrye bir şey atmıyor o zaman? iyiymiş.
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ractamainus said: aaaa registrye bir şey atmıyor o zaman? iyiymiş. edik: arkadaşımın bilgisayarında baktım. registrye yazıyor bir şeyler.. war klasörünü taşıyarak çalıştıramazsınız. edik2: güncelle yerine alıntı yapmışım. sağlık olsun.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Çalıştırırsın, salla registry yi denenmiş ve çok kez uygulanmıştır... dinle sen beni ;)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Formatlarsanda su an kurulu halini bi yere kopyala. daha sonra oyunu normal kur ve kopyalı olanı onun üzerine c/p yap çalışması lazım eğer oyundan kaynaklı bir hata değilse.
Öne çıkan mesajlar