raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://www.mmofresh.com adlı bir site açtım. ünlü mmo blog & haber sitelerinden kaynakları bir araya getiriyor. yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 guzel olmus site, bookmark'lara ekledim direk =)... yalnız tasarım feci ya eheh, ustteki mmofresh logosu cıkana kadar, o "this domain is free" sitelerinden sandım, daha acılmamıs site gibi, boyle altta alakalı kelimelerin search sonucları olan eheh... ama kullanıslılık* olarak guzel olmus, rep'ine abandım =)... edit: kullanıslıklılık ne be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tasarım aslında hazır bır css kullandım uzerınde calısıorum benım css arkadas offlıne buluyım yapısacam yakasına :D sitenın acılma hızı nasıl sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hakkaten park edilmiş domain sayfası gibin olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kişisel sayfa gibi olmalı bence, customizationa izin vermeli.. netvibes gibi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet oda todo listimde su anda. divlerin yer degıstırmesıne ızın verecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bence o logonun fontunu değiştir bu aralar çok görüyorum o logoyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dafontun top font listinde 2:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sitenin cok daha hizli calisan bir versiyonu uzerındecalısıyoruz http://mmofresh.com/v2/ v2de ayrıca tasarımıda degistiriyoruz. v2 hakkında ne dusunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 birinci versiyona göre oldukça iyi ama konuları ayıran başlıkların yanında birde o oyuna veya o siteye dair mini bir ikon olursa daha görsel olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sitelere göre değilde oyunlara göre listelese daha bi efektif olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bence de oyuna gore oyun adi altinda versin ilgili haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yararlı olmuş bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 güzel bi çalışma olmuş. bence boş domain hissini vermesinin tek nedeni arka planı rengi ve fonltarın kombinasyonu. çok klasik olmuş ya da klasikten öte çok sadece. başlıkların arkasına da özel birer arkaplan yapılırsa, çizgi çekilirse bölümler arasına baya pro durcak gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 son hali güzel olmuş.. ama war.mmofresh.com gibi subdomainler de olsa süfer olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Tasarımını çok beğendim sade ve ço şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Güzel olmus site begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mum_Chamber said: son hali güzel olmuş.. ama war.mmofresh.com gibi subdomainler de olsa süfer olur.. subdomainler todo listte. tasarım konusunda calısan arkadasım v2 uzerınde guncelleme yapıyor. kısa zamanda tasarım tam olarak oturacak.. altyapıyıda oldukca saglam yazıyoruz codeigniter + simplepie +featplug 3lüsü ile hazırlıyoruz. sıtenın acılma hızını etklıyecek optimizasyonlar uzerınde calısıyorum su an. hos v1 ve v2 arasında olcukca ıyı bır performans artısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 performans olayını dert etmeyin şimdilik bence. siteniz iki günde 10-20k hite ulaşmayacağına göre şimdi uğraştığınız performans artışı aylar sonra az az işe yaramaya başlayacaktır. önce temel işlevselliği ekleyip kullanıcı kitlesini arttırmaya, daha sonra kullanıcı kitleniz arttıkça performansa yönelirseniz _bence_ daha mantıklı olur. ayrıca, sayfadaki herşey direkt açılmak zorunda da değil, ajax ile çekebilirsiniz bazı içerikleri. çünkü vakit geçtikçe ekstra siteler eklersiniz ve anasayfa adeta çöplüğe döner. hatta sitenin bir navigation bar'ı olsun, orada oyun seçme hedesi olsun. aşağıda da editor's pick hesabında 5-6 site olsun, bunların içerikleri gözüksün, onların altında 10-15 site linki olsun, linklere tıklayınca onların sağladıkları içerik ajax ile çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mum_Chamber said: performans olayını dert etmeyin şimdilik bence. siteniz iki günde 10-20k hite ulaşmayacağına göre şimdi uğraştığınız performans artışı aylar sonra az az işe yaramaya başlayacaktır. önce temel işlevselliği ekleyip kullanıcı kitlesini arttırmaya, daha sonra kullanıcı kitleniz arttıkça performansa yönelirseniz _bence_ daha mantıklı olur. ayrıca, sayfadaki herşey direkt açılmak zorunda da değil, ajax ile çekebilirsiniz bazı içerikleri. çünkü vakit geçtikçe ekstra siteler eklersiniz ve anasayfa adeta çöplüğe döner. hatta sitenin bir navigation bar'ı olsun, orada oyun seçme hedesi olsun. aşağıda da editor's pick hesabında 5-6 site olsun, bunların içerikleri gözüksün, onların altında 10-15 site linki olsun, linklere tıklayınca onların sağladıkları içerik ajax ile çekilsin. performans olayı soyle, mmofresh network olusumu ıcın yazdıgımız bır yazılım. bugun mmofresh ile bunun beta testını lıve olarak yapıyoruz bı yandan kodu istedigimiz kıvama getırdıgımıze yuksek hıt alan baska domainler/ topicler ıcınde network olusturacagız.. navigation bar aynen todo listte.ustte war,wow,eq2 gibi subtopicler olacak. dedıgım gıbı su anda yazılım tabanını yazıyoruz, bittiginde ınsallah oldukca saglam olacak yazılım. herhangi bir topic/domaine dosyaları koyup feedlerı ekledıkten sonra one-time-configuration ile bir kere kurulup bır daha ayar gerektırmeden calısacak. ajax-refresh ile ılgılı olarakda simplepie-live var bunu sunan denemesını yapacagız ama ondan once simplepie accelerator ile feed okuma hızını x3 hızlandıracagız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu arada featplug tabanlı olan resimli haber gosterıcısı hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. o tamamen kendı yazdıgımız bir koda dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 çok güzel bir çalışma olmuş, tebriklerimi sunuyorum. Ayrıca ingilizce olarak hazırlamış olman bence senin için çok yararlı olmuş. Bazı büyük oyunların reklamlarını bu sayede alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.mmofresh.com/v2/ css + layout %70 bitti. firefoxda problem yok, ie'de bir buglar mevcut. duzeltmeler uzerınde calisiyoruz. alt konular aciliyor yavas yavas wow war vs icin ayrı ayrı. ana sayfada bulunacak haber feedleri su anda tamamlandı alt sayfalar ıcınde feedler ayarlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 v2 yi live sitea koydum. /v2 calismicak http://www.mmofresh.com deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar