JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tek kişide midir yoksa çok kişide midir bi türlü karar veremiyorum ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sinemalardadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mutluluk nutelladır abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ya valla hani kişisele açmiim dedim de böyle ciddi anlamda düşünüyorum . Spora başlamam vücudumu şekle sokmak istemem diyete başlamam aynaya bakmam fln filan yani bunları niye yapıyorum bunu soruyorum kendi kendime göbekli yada göbeksiz olmak üstsüz resim çektirmek sdf göbeğini içine çekmemek yani bilmiyorum bazen bunu yapmalıymışım gibi geliyor bazende koy herşeyin bi tarafına ye iç sıç diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sağlıklı yaşada sonrada iç sıç.Yani ciddi anlamda kilo problemin falan yoksa.Azıcık memeden ve göbekden zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kilo problemim yok ya ayaktayken zaten göbek möbek göstermiorm sadece sorun oturunca çıkması ve bide rüzgar fln olunca yürürken hafif yağlar kendini gösterio ne biliyim sinir bozucu gibi yada takcak bişey bulamadım bunlara taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Llama said: sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bizde mutluluk yoktur. mutsuzluk vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar