Phlox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zor birşey değil ya aslında. günde 1-1.5 saat grind yaparak 1 ayda 16k yaptım ben, hedefim 100 falandı ama sıkıldım bıraktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 134k'mı ne cap , daha üstüne çıkılmıyor benim bildiğim, standart bir değeri var onun 2 üstü bilmemne diye, expansiondan önce çıkmaz muhtemel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3076771,page=1 2^31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Dworgian said: aente said: lan ben 1k goldu 1.5 senedir göremiyordum dün geçtim yiihaaa dedim. siz 50k falan diyorsunuz canımı sıkıyorsunuz ahah. cenarion exalted mountu için kasıyorum sonunda, resto oynamaktan yıllardır para biriktiremiyordum, bir de "i got a life" tabi farma falan vaktim yok pek ^^ jc isen, 1.5k görememen yazık :D yok ya herb-alch onları da daha geçen hafta 375 yaptım ahuahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 öffff ben mage kastıkça para kasamıcam mage mi kasim para mı kasim öf öf öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Haksızlık resmen ya. Engineering olanların suçu nedir? Bırakın kazanmayı, resmen dötümüzdeki parayı bile alıyor lanet meslek. Tek dileğim motorsikleti kolay yapmamız ve tanesini 10k golda filan satmamız :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 amin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Eğer herbalistseniz elinizdeki otları satmayın bence bu patchde inscription gelcek ve ota dayalı bi meslek tıpkı jc nın madenlere dayalı olduğu gibi. Patchden sonra paraya para demezsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 deli gibi ot stocklamak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dworgian said: öffff ben mage kastıkça para kasamıcam mage mi kasim para mı kasim öf öf öf mageine herbalism kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dory said: Dworgian said: öffff ben mage kastıkça para kasamıcam mage mi kasim para mı kasim öf öf öf mageine herbalism kas mage herbalism almış durumda yolda geldiğim otları topluorum zaten de yetmez en çok bi çok ot um olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pekaziz said: Haksızlık resmen ya. Engineering olanların suçu nedir? Bırakın kazanmayı, resmen dötümüzdeki parayı bile alıyor lanet meslek. Tek dileğim motorsikleti kolay yapmamız ve tanesini 10k golda filan satmamız :Ç nası yaw ehue ben engineer im, para bolluğundan server değiştiremiyorum lol (anca 10k alabiliyoruz tek karakterle) hatta satış felan yapmayı bıraktım bu aralar kasmıyorum hiç, baydı o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Norak said: pekaziz said: Haksızlık resmen ya. Engineering olanların suçu nedir? Bırakın kazanmayı, resmen dötümüzdeki parayı bile alıyor lanet meslek. Tek dileğim motorsikleti kolay yapmamız ve tanesini 10k golda filan satmamız :Ç nası yaw ehue ben engineer im, para bolluğundan server değiştiremiyorum lol (anca 10k alabiliyoruz tek karakterle) hatta satış felan yapmayı bıraktım bu aralar kasmıyorum hiç, baydı o derece :D hadi ordan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 biraz harcadım bu ara 3-5k sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Norak said: biraz harcadım bu ara 3-5k sory aha engineeringle para kasma guide ı yaparmısın bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 günde max 20dk in AH :) farm a bile gerek yok materialleri alıyorum ah den :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben 5k yı nasıl kasıp %280 alacağımı düşünürken 47k para SS'i koyduğunuz için size Curse of The Beggar atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Norak said: günde max 20dk in AH :) farm a bile gerek yok materialleri alıyorum ah den :p abi engineering de satılan neler var onları söyle de matları hallederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ticari sır olm :P ama şöle bi örnek veriyim engi. olaraktan şimdi yapmıyorum bunu gerçi, uzun zaman önce baya bi yeti sattım ben 1 yeti masrafı yaklaşık 15g, ben 80g a sattım tanesini herhal bi 100 tane satmışımdır toplamda günde 1 tane felan gidiodu ama çok matı var bıdık bıdık, kasıodu bıraktım. dier şeyler içinde misal az önce 650g civarı mat. aldım yaptım itemları, bunun bana geri dönümü yaklaşık 1750g ehu ki bu baymış halim eheh ama pazardaki rakiplerinizi elemeniz lazım başka biri o itemı satıosa anında cancel edip tekrar koymak lazım böle 3-5 kere yapıp sora bide "fuk you!" die whisper alınca rakiplerden, rakip felan kalmıyor haliyle, pazarı domine ediyorum lol işin ilginci kız arkadaşımda da benzer bi drum var, beraber 100k yı bulunca oyunu bırakkıp borsaya başlıcaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hmm ah de bekleyip cancel et yeniden koy mantıklıymış :D dur ben gidip ah de satılan engi ürünlerine bakim neler gidio bizim orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar