Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bustard hakkında yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir düşencesizlik sonucu 0.4 secte korsanlarla dolu bir sistemde bustard ile istasyonda hapis kaldım. Korsanlar istasyonun kapısında bekliyor. Warp core stabilizer yok. Bustard' lar warp jamming e karşı dayanıklı diye biliyorum doğru mudur?

Birde böyle bir durumda patlamadan nasıl kaçabilirim? Biliyorsunuz bustard baya hantal warplayana kadar baya bir vakit geçiyor.
Mesaj tarihi:
Üzgünüm warp scramble bonusu olan diğer transport: Crane. Bustardın böyle bir bonusu yok. Ama low slotlara Nanofiber Internal Structure ve Inertia Stabilizer döşeyerek geminin daha hızlı warpa kalkmasını sağlayabilirsin. İstasyondan çıktığın zaman bir 30 sn sana kitlenemezler. Eğer o zamana kadar warplayamazsan warpı kesip hemen tekrar içeri gir.
Mesaj tarihi:
Aslında gemiyi bırakıp yımırta ile kaçsam, dandik bi frigate alıp ile gidip warp core stabilizer, inertia stabilizer, nanofiber structure felan getirsem nasıl olur?
Mesaj tarihi:
Shuttle' ın kapasitesi yetmiyor. Condor ile gideceğim patlatsalarda bir şey olmaz. Bustarda 2 warp core stab, 2 inertia stab, 1 nanofiber takarsam kaçarım diye düşünüyorum.

Suark said:
ama yazık bırakma bustardı =)

Bırakılır mı bustard 50M vermişim, kurtarma planı yapmaktayım. :)
  • Yeni Oluştur...