senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 elimde hubble adlı teleskopun çektiği pek güzel fotolar var. bunlardan bi tanesini 2x3 metre gibin bi kağıda bastırmak istiyorum. lakin bu işi kimler yapar bilmioyurm? izmirde nerede yaptırabilirim? bide görüntünün güzel olması için çözünürlüğün ne kadar olması lazım? veya nası hesaplayabilirim en az ne kadarlık bi çözünürlük gerektirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Baskı için 300dpi diye duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ofiset baskıcılara gidicen onlara sor 4 metre genişlikten istediğin uzunluğu basıyorlar can fotokopi en meşurları alsancakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kıbrıs şehitlerinin sonunda büyük bi yer vardı. Oraya bir sor derim onlar yardımcı olur. Çözünürlük mözünürlük onlar daha iyi bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Copy center veya ozalitçilere git yardımcı olurlar. İstediğin şeyin ücreti baya pahalıdır diye hatırlıyorum önceden uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ofset cilarde basar aviş yapan reklam ajanslarıda ben 3x3 bastırmıştın N artı ya bursada aslında çok var ama fiyatlar seni vaz geçirecek düzeyde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nasıl yaf ne kadar olabilir ki fiyatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 özalitin ne olduğunu an itibariyle öğrendim. ben onu soyadı sanıyodum. allahım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2*3 metre vinil dışında tek parça bastırman çok zor.. 4 renk 3*2 vinil baskı sana 80 $ olur;) edit: 2*3 metre bilboard kagıdına(Blue Back) da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ozalit baskıda alabilirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 600 dpiler de olması lazım..normal gittiğin bi fotoğrafçı sanırım zaten 300le yapıyo ki o yetersiz..yani mesela 10 megapixel kameran var gidip 300de bastırırsan bi anlamı kalmıyo diye biliyorum. bilen biri varsa aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2*3 metre ozalit baskıyı hangi makınada alabilir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 pogodi said: özalitin ne olduğunu an itibariyle öğrendim. ben onu soyadı sanıyodum. allahım =/ ben daha ne olduğunu bilmioyrum. bide 4 renk 80$ nedir yaf :D benimki bildiğin galaksi fotosu allah bilir kaç renk var renk başı 20dolar desek yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 matbaalarda renk sistemi öle çalışmıyo ama :) Renklerin karışımıyla elde ediyolar diğer renkleri. Hani resim derslerinde yaptırırlardı ya kırmızı ve sarıyı karıştırırsan turuncu yada sarı ve mavi yeşil gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abimde optiğin soyad olduunu sanarmış eskide Rıfat optik,Ahmet optik,lindsay optik vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çankayadan basmaneye giderken can fotokopi var, o tür işleri yapar, mimarlık öğrencileri falan o tip işler çıkarır oradan. gidip konuşabilirsin, ama fiyat 100 ytl falan olacaktır, belki daha çok. http://wikimapia.org/#lat=38.4241005&lon=27.1410048&z=18&l=36&m=s&v=2&search=basmane işaretli yerde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya yeni konu açmak istemedim, bende istanbul veya izmit'te fark etmez defter yapabilecek bir yer arıyorum,Death Note tasarlıyorum da kuralları tamamlayınca bastıracam sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dijital baski isi yapanlara gideceksiniz. yazar zaten kocaman ve hemen her ozalitci ya yapar ya da yaptirir. fiyatlar pahalidir cunku aletler pahalidir ve acimadan gecirirler. gotureceginiz imajin boyutlari buyuk olmali ve dpi'i da 150'nin altina inmemeli. diger turlu baski pek hosunuza gitmez. net olmaz. daha dusuk maliyet icin a3 boyutunca renkli baskilar alip kendiniz birlestirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 indoor vinly baski cakacaksin 300dpi dan. 70 lik outdoor yaslamasinlar dikkat et, keza anlarsin da zaten. Ama dersen izmirde bu i$i yapan var mi, bilemiyorum. Ama istanbulda outdoorun m2 si 6$ mi ne. bi kere elindeki fotolar ne kalitede onu bi soylemen lazim. 2x3 baya buyuk. Galaksiden ziyade sivilceli surata benzeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 boyutuna birazdan bakarımda 100küsür mb foto. yeterlidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya olmadı fotoyu PhotoZoom Pro 2 da büyütürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 senko said: boyutuna birazdan bakarımda 100küsür mb foto. yeterlidir heralde. abi o fotoyu bana da at. :D edit: bi de tavanı kaplayacan di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tavan değilde yatağımın olduğu duvarı boydan boya kaplamayı düşünüyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 postere konu olacak fotoğraflar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar