Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Szasstam said: Geliyim dedim reno var caine var blackice var dedim ama orderdan içime sinen bişi olmadı bak bak gene gittim eight peake kuyruğa girdim damage verebilen bir dwarf melee olsa düşünmezdim :/ sen tavla oynamayı ögrendin mi ki olm warhammer oynıyacaksın :p
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Szasstam said: Geliyim dedim reno var caine var blackice var dedim ama orderdan içime sinen bişi olmadı bak bak gene gittim eight peake kuyruğa girdim damage verebilen bir dwarf melee olsa düşünmezdim :/ Bilekroz da burda Darksun da!! Çok eğleniyoruz öyle böyle değil... =) Ironbreaker gerektiğinde tank gerektiğinde dps olabiliyor hem =)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bu gecenin fotoğrafları =) Destro lara Zerg nasıl olurmuş gösterdik sanırım... Ex Parte olarak bütün Dwarf-Empire Keeplerini ve Bayraklarını aldık... 1 Warband yetmedi 2.yi kurduk heheh Buyrun kendiniz görün...
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ya ben inadım yüzünden yavaş level alıyorum bu oyunda =/ public questlerde düşük zar attıkça açıkcası sinirleniyorum. Bugünkü public quest yerinde de takılıp kaldım =P +400-500 contribution üstüne 200 altı zar ile hiçbirşey alamıyorum hehe buda bir yetenek tabi. Szass olm aç şurada bir order , dursun karakter arada bakarsın en azından.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 PQ larda düşen çantalardan bi halt çıkmıyo ki boşver... asıl önemli olun Chapter barı doldurup Rally Masterdan 3. item almak... ki bence ilk 5-6 chapter ı direk pas bile geçebilirsin... Bu arada buralarda Nerf mi Nfre mi ne diye biri vardı... O nerde hala inek gibi wow mu oynuyo? (:P)
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dikkat et görürse wall of text ile vurup öldürebilir yanlız =P Oyuna girmesine bile gerek yok.
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bence güzeldi, katılan herkese ve orgizasyonu gerçekleştiren officerlara teşekkür ederim, erken bırakmam gerekti malum şantiye hayatı alo dedilermi gitmem gerekiyor : ) ama bu açılıştı ; )
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Epey guzeldi. Ama karsımıza guclu bir gurup hic cıkmadı ona uzuldum. Yine de birşey dikkatimi çekti. Keep i alırken, sadece lvl 12 olmama ragmen contribution da heallayarak 3. geldim. Ki benim healım nedir yani bissuru yuksek lvl healer vardı orda. Bunları her aksam yapalım. Toomuch
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yakında bende katılacagım sımdı rank 7 yım az kaldı=) O zman yıkacagım etrafı ıste
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Açtım bir karakter war priest açtım Ramoth ismide.Popeye gazlamaya çalışıyorum ama zor :P Ben zaten chaos chosenım destroda ondan 2. tank istemedim, bu arada Ceday sen hiç yendin mi ki beni hehe, bu arada ben PQları çok seviyorum reno 90 contributionla 1. olabiliyorum. As usual my LUCK hehehe Bu arada hala isyandayım siz neden destro açmadınız ühüühü ne oynamak istesem orada :P pissiniz.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Artık Axe Bite Pass serverının topıcıde kıtlense ıyı olucak.En azından takıp etmek kolaylasır...
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yani guild ve server topicleri sticky olsun.
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben de aranıza katılmak istiyorum. Ne lazım? Ona göre char açayım.
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Tank eksıgı var dıyorlar ıstersen tank acabılırsın. Istek olarak hos sohbet yeterlı heralde=) Bol bol muhabbet var Blackice a ÖM atarsan aksam gorusme sansın olur oyunda....
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Dwarf olsun çamurdan olsun :) sadece ironbreaker runepriest ve engineer dan oluşan bir partinin yapamıycagı iş yok zaten :)-D
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ironbreaker dehset bencede ama kımse benım kadar ısıtamaz Dest'ları=) Bkz.Bright Wizard
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Darksun said: Dikkat et görürse wall of text ile vurup öldürebilir yanlız =P Oyuna girmesine bile gerek yok. Yok yaw, yaşlanmıştır o gözleri bile görmüyodur artık... =P Szasstam said: Bu arada hala isyandayım siz neden destro açmadınız ühüühü ne oynamak istesem orada :P pissiniz. Destro çok kalabalık yaw, o kalabalığın arasında kaybolup napıcaz =P
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kalabalıkdan sivrilir parlayan yıldız olurduk amanın ben ne dedim hehe günde 3-4 saat hemide :P
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 rank 4 engineerim var axe bite passte, healer mi tank mi dps mi, ne lazımsa ona göre açayım da işe yarasın.
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Moar tank, moar healer diyorum ben. Healer senaryoların kralı, tank da rvrın.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yaw tellal bunlar nasıl kötü ss ler bendekilerde tam aksiyonun ortasında çekilmişler var hemde tam zerg ün ortasında akşama koyarım :)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mendoza said: Epey guzeldi. Ama karsımıza guclu bir gurup hic cıkmadı ona uzuldum. Yine de birşey dikkatimi çekti. Keep i alırken, sadece lvl 12 olmama ragmen contribution da heallayarak 3. geldim. Ki benim healım nedir yani bissuru yuksek lvl healer vardı orda. Bunları her aksam yapalım. Toomuch rvr dede senaryoda ki gibi bolster alıyorsun, stat+skill lerin t2 isen lvl 18 e çekiliyor, yani heallerinin kapasitesi yarıştığından adamlar kadar oluyor.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mighty_THoR said: yaw tellal bunlar nasıl kötü ss ler bendekilerde tam aksiyonun ortasında çekilmişler var hemde tam zerg ün ortasında akşama koyarım :) Benim öyle savaşın ortasında yayılıp ss alıcak vaktim mi oluyo =P Tankmıyım ben alıyım arkama healer, açıyım hold the line sonra sigaradan bi nefes alırken healerlara "yollayın ordan 2 porsiyon heal" diyip keyfime bakıyım heheh
draedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Blackice said: Mighty_THoR said: yaw tellal bunlar nasıl kötü ss ler bendekilerde tam aksiyonun ortasında çekilmişler var hemde tam zerg ün ortasında akşama koyarım :) Benim öyle savaşın ortasında yayılıp ss alıcak vaktim mi oluyo =P Tankmıyım ben alıyım arkama healer, açıyım hold the line sonra sigaradan bi nefes alırken healerlara "yollayın ordan 2 porsiyon heal" diyip keyfime bakıyım heheh benim basimda da oyle bir illet var, > devo :D
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Szasstam said: Açtım bir karakter war priest açtım Ramoth ismide.Popeye gazlamaya çalışıyorum ama zor :P Ben zaten chaos chosenım destroda ondan 2. tank istemedim, bu arada Ceday sen hiç yendin mi ki beni hehe, bu arada ben PQları çok seviyorum reno 90 contributionla 1. olabiliyorum. As usual my LUCK hehehe Bu arada hala isyandayım siz neden destro açmadınız ühüühü ne oynamak istesem orada :P pissiniz. Tam dayaklıksın sen szass =P Dün rose a gösterdim salak şansımı contribution da 1inde 1. 2. ikinci oldum , rollarda ilk defa 800 kusur attım birinciyim, ama gel görki ödül yeşil çanta olunca. Mavi,mor,altın çantalar çıktığında direk sonuncuyum hehe hatta 500 contribution'la sonuncu olduğum bile oldu, bir pq da 3 kere hiç bişi alamadım 300 persistence eklendi 500 de contribution 800 le başlayınca anca birşey alabildim.
Öne çıkan mesajlar