Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Blackice

Öne çıkan mesajlar

Maalesef key aktif olunca kullanıcı adı/şifre kullanılabiliyor sadece...
Oyuna girebilen başka bir arkadaşının kullanıcı adı ve şifresi varsa onu patch için kullanabilirsin ama, onun oyununa etki etmezsin.

öyle kaldıysa patch başlıycak demektir... bekle biraz. Olmaz 10dk filan sonra kapat tekrar çalıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

özcaine said:
Mighty_THoR said:
Kanuni said:
bah.. order.. tipleri az duzgun olsa oynanir ama nerdee..

wow allience felaketi x 2

eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek. dest olucanda ne olacaksın gel yamacıma

ruhum ve bunyem elvermiyor sry :(

yapamam oyle patates gibi insan high elf dwarf falan...

there'll be doorff blood ! :(

yahu ciddi anlamda caine in oyununun gelmesini beklerken tum classlari ve raceleri denedim..

gercekten greenskin haricinde (birazda dark elf .. caine zorlamasida var tabe) pek bir sey cekmedi oyun icinden.. orderda heleki elfleri gordum amanin dedim, empire gordum esnedim (human insan daha ne diyim) dorf lari sevdim ama onlarda bana uygun degil..

neyse baska oyuna artik hem seninle oyun oynamak zevkli degil. mage sopasi ile yasadiklarimi unutmadim...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu yoğun serverlarından birinde oynayan birisi bana nüfus hakkında bi fikir verebilir mi? Şu anda oyuna giremiyorum fakat 1 saat kadar önce yeni serverlara baktım.
Bi tanesinde 4, diğerinde 6 Runepriest vardı.

Allah Allah, heralde herkes korkmuş, eski serverlarda başlamış diye düşündüm. Eski serverlarından birine baktım, Medium Order görünüyodu üstelik. 8 veya 9 Runepriest vardı orda da.. Koskoca server yahu..
İnsanlar 250. sıraya düşerken bi tarafta, diğer tarafta toplam 100 oyuncu olmaması biraz fazla garip geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...