Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oyundayız, girince tell atın. Blackice,Hayvan,Rurouni,Cabbar,Guruboc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi email already in use dio acc açamıyorum ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 open beta için siteye register olmuş olmayasın daha önce o mail ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olmustumda beta vermediler ki. simdi napıcam yeni mail mi alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O account un kulanıcı adı ve şifresini hatırlıyosan sorun yok... direk gir bilgilerini ve key ini tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 halletim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 halledemedim your code hasnt been registered dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o gelen mail de bir link var click here to view the reason diye tıkla bakalım ne diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 authentification failed check your login name and password diyo. bunları girebilcegim bi yer yok mu deneyerek bulurum 2-3 seferdede sitede yokki yazacak yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Başka bir email in varsa hiç uraşma aç yeni bir hesap derim... kafanda rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Keyi aktif etmeden patcheri başlatamıyoz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende retrieving manifest files dedi kaldı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Maalesef key aktif olunca kullanıcı adı/şifre kullanılabiliyor sadece... Oyuna girebilen başka bir arkadaşının kullanıcı adı ve şifresi varsa onu patch için kullanabilirsin ama, onun oyununa etki etmezsin. öyle kaldıysa patch başlıycak demektir... bekle biraz. Olmaz 10dk filan sonra kapat tekrar çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 iide hiç tepki yok bişiyin ilerlemesi felan gerekmez mi 4-5 dakkadır duruo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 neyse başladı heleşükür. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 özcaine said: Mighty_THoR said: Kanuni said: bah.. order.. tipleri az duzgun olsa oynanir ama nerdee.. wow allience felaketi x 2 eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek. dest olucanda ne olacaksın gel yamacıma ruhum ve bunyem elvermiyor sry :( yapamam oyle patates gibi insan high elf dwarf falan... there'll be doorff blood ! :( yahu ciddi anlamda caine in oyununun gelmesini beklerken tum classlari ve raceleri denedim.. gercekten greenskin haricinde (birazda dark elf .. caine zorlamasida var tabe) pek bir sey cekmedi oyun icinden.. orderda heleki elfleri gordum amanin dedim, empire gordum esnedim (human insan daha ne diyim) dorf lari sevdim ama onlarda bana uygun degil.. neyse baska oyuna artik hem seninle oyun oynamak zevkli degil. mage sopasi ile yasadiklarimi unutmadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok uzun queueler oluyor mu bu serverda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arkadaşlar bu yoğun serverlarından birinde oynayan birisi bana nüfus hakkında bi fikir verebilir mi? Şu anda oyuna giremiyorum fakat 1 saat kadar önce yeni serverlara baktım. Bi tanesinde 4, diğerinde 6 Runepriest vardı. Allah Allah, heralde herkes korkmuş, eski serverlarda başlamış diye düşündüm. Eski serverlarından birine baktım, Medium Order görünüyodu üstelik. 8 veya 9 Runepriest vardı orda da.. Koskoca server yahu.. İnsanlar 250. sıraya düşerken bi tarafta, diğer tarafta toplam 100 oyuncu olmaması biraz fazla garip geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Axe Bite da nerdeyse hiç sıra beklemedik şimdiye kadar (Destruction tarafında oluyor biraz) ama server da High/High boş değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ab böyle iş olmaz arkadaş benden 15 dakka sonra patch yapmaya absladı ben %50 deyim o 1.5 saattir oynuyo kıracam simdi klavyeyi mouseu u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende patchdeyim ama uyumıcağım akşam görüşürüz :D bitince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 queue az diyorsanız burada order 8peak te chaos oynayayım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Realmden sürekli düşüyorum. diğer birkaç realmi denedim onlarda sorun olmadı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 patch %26'larda, biter heralde bu gece. sabaha oyunda olurum bi şekil. kabul ederseniz isterim guildde beraber olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gelelim bari. Sıra beklemek koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar