Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hergün girip denemiyordum zaten. 1 gün girdim takılmak ve serverın durumuna bakmak için. Ondada sıra gelmedi. Bende join all dedim. Belki kaleleri al gülüm ver gülüm yapıyordu millet. Yada şansa o gün giren olmadı :). Sağol zahmet edip yazdığın için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 son cümlenin meali insanları yargılamak hoş değildir. ;) bizde o tarz arkadaş kollama olmaz 10 dakika ortamda takılırsan anlarsınki başkalarına ihtiyaç yok :) o 8 li gün içerisinde elli kere birbirini eleştirir dolayısıyla kimse kimseyi kayırmaz bilakis yakınlıktan dolayı daha ağır eleştiriler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 guild hala duruyomu yahu? ne sitesind ebi hareketlilik görebiliyorum ne burda doru düzgün. bi kaç adarm var onlarda ilgisizlikten yakınıyor. tekrar başlıcam da nedir durumu ex partenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende daha dün girdim ex parte ye.guild içi online sayısı fena değildi dün gece.hareketli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ex Parte guildi Karak Eight Peaks serverı Destruction tarafına geçis yapmıştır yani tüm charlara 0 dan başlanmıştır.Sebebi serverda nüfusun az olması zone kitlenmesini imkansızlaştırıyordu yani durum pekte iç açıcı değildi.Bu kararı migrate olayı başlamadan almıştık ve migrate çıktığında geçiş olmuştu.Şu an büyük ihtimal Axe Bite Pass daki Order tarafındaki guildimizi Karak-Azgala taşıyacağız ve K8P de charlarımıza devam edicez. Nerdeyse ABP deki tüm guildler Karak-Azgal a geçiş yapıyor ordaki duruma göre ilerde karar vericez hangi serverda oyanayacağımızı bu sürede K8P de devam edicez çünkü serverdan çok memnunuz şuan. Cabbar -WP - Axe Bite Pass Xea -DOK - Karak Eight Peaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar