karasis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aslında aklımdan geçtide ben onun tamolarak ne işe yaradığını anlamadım :D
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Szasstam said: Seni bekliyorlar :P genc ben alliance kurarsam iki dakikada tum bilgileri satarim destroya .. benden hayır gelmez :P
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şışt büyük planı neden çaktırıyorsun ki :P
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Lonca olarak toplu aktiviteleri hayata geçirsek yavaştan güzel olmaz mı ?
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 artık aktivite dedigin t4 de yapılır onun icinde adam sayısının biraz daha artması lazım bence
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu orderlar gibi hoppa olmamak lazim.. icin disin bir olacak.. baksana adam gitti order acti... bunu vurmak sevaptir ben soyleyeyim :)
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Harbiden haa Orderlar gibi olmıcan :p Yeri gelirse Order olcan ama ruhun destro kalcak hehe
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bogachan said: artık aktivite dedigin t4 de yapılır onun icinde adam sayısının biraz daha artması lazım bence Olur mu, önceden yaptığımız gibi Keep raidler ve out door rvrleri canlandırmak lazım, baş göstermediğimizden heryer destlerde.CLIFF ve ADEPT loncaları bu aralar aktif olarak keeplere saldırıyorlar.
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 karasis said: Selam arkadaşlar bende oyuna yeni başladım bundan önce birçok online oyun denedim (wow, archlord 2moons , Knight Online, vb) ama içlerinde en çok ko yu sevdim (oyun olarak wow tam bir oyun olsada) bununda nedeni party ve savaş gir savaş çık :D sistemiydi eğer bir oyun oynuyorsanız ve zevk almak istiyorsanız bence bunun tek yolu arkadaş ortamıdır diye düşününüyorum ve gördüğüm kadarı ile siz bu ortamı kurmuşsunuz benide arkadaş ortamınıza dahil edermisiniz eğer alırsanız sizin serverinize geçiyim yaş 27 her gün 18:00 24:00 saatlerinde onlineyim hafta sonları full :D :D bu arada oyunda warior priest karekterini açmıştım ( nikinide imam koymak istedim ama kabul etmedi :D cok benziyordu ) tekrar o karekteri açmak isterim ( oyunu öğrenme adına en kolay karekter :D ) yada sizin ihtiyacını duyduğunuz ve tafsiye edeceğiniz bir atak karekteride açabilirim Ortamımız herkese açık, hatta gelmeyini dövüyoruz o derece :P Tek yapman gereken karakterini açıp Rrank 5 (level 5) yapıp websitemize karakter isminle üye olup, guild başvurusu doldurman... Bu arada karakter seçimi konusunda, eğer Healer bir class açmayı düşünürsen guild olarak eksiğimiz bu yönde... Ama teklif var ısrar yok, her ne oynamak istersen takdir senindir.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Haha kapayın geri şu ismini şunun rica ediyorum Order açmıyacaksa Öz möz daha tatlı duruyordu :P
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Has sister! hayırlı olsun cainecaam =)
Caine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lam bu kadar olur... zafer sarhoslugu boyle oluyor galiba.. invadoria bolumune yazmisim ding 40 oley moley mesajını: buraya alayım ding 40 laaaamm!!!
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bir bildigin vardir sandim bende o tarafa tebriklerimi sundum master.. moron master :)
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Darısı order-caine in başına diyebiliriz o zaman dimi? =)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 almayın bu adamı guild e filan kalsın dışarıda :D
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Errr... çok geç desem? =)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bari almışken şu noob kanunide gelsinde onuda alalım
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Turquoise - lvl 3 Shadow Warrior Eleusis - lvl 5 White Lion mighty whorecum bu alemler senden buyuk noob gormedi... heykeli dikilecek noobletsin... Bu arada mighty'nin bazı yazdıkları benim ekranda bıkbıkbık olarak çıkıyor. sizde de aynı sorun var mı?
Caine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bende de öyle çıkıyor. sanırım bu mighty whore denen arkadaştan kaynaklı...
Caine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 olm healer acma... acsan bi turlu acmasan bi turlu.. kimseye begendiremezsin kendini...
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Kanuni said: healer olmazsam gelmem :( Azın ne der senin! Başımızın üstünde yeri var gelecek her healer'ın =) Caine said: olm healer acma... acsan bi turlu acmasan bi turlu.. kimseye begendiremezsin kendini... Kim demiş? biz bütün Runepriest, Archmage ve Warrior Priest class oynayanları destekliyoruz. İcabında El bebek gül bebek muamelesi... =P
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 diger turlu bir anlami yokki.. savasci ol saldir onu npc ve moblarda beceriyor .. uzgunum healer olmam lazim gerisi yalan. sen bana kac tane healer mob gordun onu de ? anca bosslarin yaninda add moblari seklindedir. %99.99 tum moblar saldirgandirlar mmolarda. ben healer olmaliyim ki fark olsun. yoksa ne farkim kaldi bir mobdan :( sizlerin ne farki varki bana saldiran moblardan :( neden saldiriyorsunuz ? heal varken ? savasma healle demisler :( healer!
Öne çıkan mesajlar