Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+500 Sıra varmış 8peaks te. İyiki order olmusum. WOW başladığında da biliyorduk herkesin Ally olacağını ondan Horde olduk. Şimdi de sıra WAR'da.
Yanlız şuna şaşıyorum. Kardeşim insanlarda nasıl bir DPS manyaklığı var anlamadım. Dün biri msg attı bana rogue'la arms warrior arası bişey yokmu bu oyunda diye.
Lütfen bırakın milleti patlatmayı, ne zevk alırsınız onu da anlamıyorum ya. Healer lazım.
Mesaj tarihi:
bu serverda order tarafında senaryolar cok strateji yoksunu oynanıyor.ben bir healer olarak bu durumdan baydım.oyunda healerları sallayan yok.klasik mmoprg oyuncusu gibi koşa koşa destro tarafına dalmayı oyun oynamak sanıyorlar.ben hasar alıyorum kimse görmüyor.healeri koruyamazsan ne tür bir başarı bekleniyorki.ciddi anlamda başka bir char acacağım.dün zaten diğer charları denedim.adam dps mesela white lion, veya shadow warrior(ki dps değil ama uzaktan adam alabiliyor) beni rahatsız eden destroyu alacağına gidiyor tankın mücadele ettiği destrosunu almaya calışıyor. ben arkada ölüyorum.komedi bir oynayış tarzı.aslında oynadığım tüm oyunlada healer seçip oyundan sıkıldığım için ilk başta en iyisi bu healer sevdasını bırakmalıyım.
Mesaj tarihi:
valla odi bendede aynı durum var lvl 19 yaptım RP yi ama sürekli başka classlara bakıyom 5 tane falan alt açtım heralde bıktım üstümde tanklarla saga sola koşmaktan :)

WP ye bakıyom şimdi fena gözükmüyo hem iyi kötü biraz heali var hem kendine yeter dps i var gibi :)
Mesaj tarihi:
Mighty 6 kişi vardı guildden :)
ama healer eksikliğimiz en azından şuan t1 için mevcut ilerisi için aynı şekildemi bilemiyorum. umarım sade t1 sıkıntısıdır :(
öndeki tank ölürse oradaki tüm meleelerin arkaya sarkacığını tankın görevinin adam öldürmek değil arkaya kosan gecmeye calisanların önünü gerek bedeni ile gerek snare ederek gerek yavaşlatarak engellemek olduğunu anlamaları gerekiyor.
Uzakdaki healeri kesmek tankın görevi değildir :(
yeterli tank varsa tabi dps class gibi gidip healerda kesebilir
Mesaj tarihi:
haklı bir argüman ama ben genede tank olarak healer a koşuyorum benim healerımda benimle birlikte koşuyor.Hepsi bana dönüyor ki ben bilenler biliyor healersız bile 4-5 kişiyi tutabilir durumdayım arkadam healer varken ölümsüzüm şayet healer a giderlerse dönüp bir knockback atıp işime devam ediyorum.açıkcası 1 kaybediyorsak 5 kazanıyoruz genelde.

Not: her tierde hadise çok değişiyor
Mesaj tarihi:
tabi benim söylemlerim dediğim gibi t1 için geçerli
tankın ve diğerlerinin t1 yeteneklerine göre.
şuanda bende öyle hayat kurtarıcı Knockback yok ;)
anca arkasında taunt edip bağırabiliyorum hehe (yada yavaşlatabiliyorum :P )
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
haklı bir argüman ama ben genede tank olarak healer a koşuyorum benim healerımda benimle birlikte koşuyor.Hepsi bana dönüyor ki ben bilenler biliyor healersız bile 4-5 kişiyi tutabilir durumdayım arkadam healer varken ölümsüzüm şayet healer a giderlerse dönüp bir knockback atıp işime devam ediyorum.açıkcası 1 kaybediyorsak 5 kazanıyoruz genelde.

Not: her tierde hadise çok değişiyor

o kadar overpowered bir class di mi :D
Mesaj tarihi:
Açıcam bi Rune Priest kurtarıcam siz bu dertten =P

Dün akşam Herkes healer yok diyordu, Ventriloda da R14 Priest arkadaşımız grup bulamamaktan şikayetçiydi...

Diyorum şu ventrilo ve guild chat i aktif olarak kullanmayı beceremiyoruz hala... ayrıca dalmayın abicim öyle bodozlama senaryolara, girmeden önce grubunuzu kurun, taktiğinizi belirleyin herkes görevini bilsin, "allahım %30 hp si kalmış adam peşinden 3km kovalayayım" demesin (tamam bende yapıyorum bazen =P)

Ama healer eksiğimizde var orasıda doğru, dps ve tank class larımız çoğaldı ama runepriest archmage açan yok gibi... warrior priest melee olduğu için daha çok acil durum healerı gibi bence zaten (gerçi group heal gelince oda toparlıyor herhalde)
Mesaj tarihi:
Valla efendim ventrilo bayramdan sonra inşallah benim için :)
ben tüm gece guild chati spamliyorum hehe problem olmuyordur herhalde :P
Aynı zamanda söyliyim beni healleyin kazanın lalalaaaa
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
rank 2 bright wizard ile nordenwatcha girip dmgda 2. olmuş adamım, bayrak da korudum; süperim. bright wizard da süpermiş bu arada sdfsd

Demiştim demeyi sevmem ama... (yalan severim :D)

Demiştim.
Mesaj tarihi:
Szasstam said:
Valla efendim ventrilo bayramdan sonra inşallah benim için :)
ben tüm gece guild chati spamliyorum hehe problem olmuyordur herhalde :P
Aynı zamanda söyliyim beni healleyin kazanın lalalaaaa

Niye bayramdan sonra? Bayram öncesi konuşma yasağın mı var?

Mikrofon-Kulaklık yok deme sakın artık köşedeki bakkaldan bile alınıyo =P bende kolleksiyon oldu, hergün daha iyi daha hafif daha daha hissedilmezini arıyorum saplantı oldu =P

Guru senin sennheiser ın modeli ne yaf bi söle kurtar beni şu azaptan =P
Mesaj tarihi:
Ben dün bir senaryoya girdim RP ile tam 5 tane RP vardı oyunda dps yoklugundan kaybettik bu seferde hehehe :)
sonra cıktım WH altımla girdim senaryolara bu seferde RP yok ortalıkta kırıldım gülmekten :)
Mesaj tarihi:
Yok bayramda aile ziyareti laptop bağlantı yapıcam şimdi zaten orada oyun oynıcam kıl olcak baba anne :P
28 yaşınaaa geldin hala oyun oynuyorsun birde kulaklık mikrofon olayına girip dünyadan koparsam niye geldin kalsaydın istanbula dönerler eheh
Mesaj tarihi:
Hmmm ona tamam bişey diyemem... =)

Zaten muhtemelen bende bayramda pek oyunda olamıycam, bayramdan sonra sen ve biçoğu bizi yakalamış hatta geçmiş olursunuz, sesli ve taktikli olarak devam ederiz... =)
Mesaj tarihi:
abi betadan beri anca bugun girebilicem oyuna 1 haftadır box odanın kosesinde duruyor is guc aktive edemedim bugun edip butun bayram geberene kadar oynayayım ben dwarf açmam kuvvetle buyuk ihtimal
Mesaj tarihi:
Evet Arkadaşlar, Guild sayfamız ve forumumuz tamamlanmış ve kullanıma açılmıştır.

Süper tasarım ve çabalarından dolayı Guru'ya hepiniz adına teşekkür ederim.

[Ex Parte] bu linkten ulaşabilirsiniz.

Forumlara üye olurken oyundaki ASIL-MAIN karakter isimlerinizle üye olursanız hepimiz için kolaylık olacaktır.

Herkesi en kısa zamanda sitemize bir çay içmeye bekleriz =)
  • Yeni Oluştur...