Chastise Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 15 yıldır beklenen albüm en sonunda geldi. Koşun zıplayın gençler. Peygamberler geri döndü. 01. nunc fluens 02. the space for this 03. evolutionary sleeper 04. integral birth 05. the unknown guest 06. adam's murmur 07. king of those who know 08. nunc stans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oh bebeğim, albüm kapağına gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 OHA! iniyor! lan?! harbi yeni albüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 i'm an evolutionary sleeper. Öldüm bittim yahu. Gerçi çok kısa geldi bana albüm ama olsun. Deli gibi dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 albüm cidden çok kısa geliyo ya. ilk dinledim, aa ne çabuk bitti lan dedim dün gece. mükemmel bir albüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Çok kısa olması ve sanki sıkıştırılmış gibi gelmesi (bunu ben de anlamadım, öyle garip bir his veriyor) dışında hiç bir problemi yok, taş gibi albüm valla. Benim beklentilerimi gayet karşıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bismillah. actım bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İnternete kavuşana kadar edinmek için sabrettiğim albümlere bi tane daha eklendi. Ep zaten mükemmeldi. Masdival'den kötü iş çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kısa geldi hakkaten. Yinede albüm çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar