SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 euh neyse çok şakacılar var burda. ama doğru Allah heryerdeydi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aldım resimleri noyanınki gercekten efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 O değil de dün Sly biraz daha kassaydı Eyez öldürücekti herifi. Hayvanın üstüne yüklenerek yattı, az daha zorlasa dönüp kolunu koparacaktı suratından belliydi hayvanın ama umduğumu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 resimler gelcek 12 den sonra, aktaramıyoruz şu an bilge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Orçun havaalanına uçaktan 2 saat önce gidilir, adettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ekmek demisken, oldu mu lan bu? kaan ucaktan atmadin demi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Xaenin said: O değil de dün Sly biraz daha kassaydı Eyez öldürücekti herifi. Hayvanın üstüne yüklenerek yattı, az daha zorlasa dönüp kolunu koparacaktı suratından belliydi hayvanın ama umduğumu bulamadım. eyez aldi intikamini, suratina osurdu sly'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Koysanıza lan fotoğrafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ekmek uyumuştur ya, adam uyumuyo bayadır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çocuk aktaramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 foto bekleyen milyonlar var olm koyun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adamlar kıskandırmaya çalışıo işte bırakın ilgilenmeyin! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 osso =) sly-one =) pha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 LAWL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gris'in 2. fotoğrafı... Priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 meme var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet lan +18 koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Griz, ahahahahaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bitmedi geliyor devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 KRAL CIPLAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?26,3631934 Buradan devam ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dory said: ekmek demisken, oldu mu lan bu? kaan ucaktan atmadin demi xD HAHAHA YOK BEN UNUTTUM BAK NOLDU Adam 3 gündür uyku uyumadı ya, bugün artık havaalanında bi tuvalete gidiyorum ben dedi, ben de kitap falan aldım işte çıktı tuvaletten Gloria'ya gittik bişeyler yemeye. Ben kitaba bakarken adam "abi ben kontrolü kaybediyorum" dedi, kafayı bi kaldırdım ADAM AĞLIYOR. Ama gülüyo bi yandan, vücudu iflas etmiş, kontrol edemiyo adam, gülüyo ama yaşlar süzülüyo resmen yanaklarından. Garson geldi işte siparişinizi alabilir miyim diye, adam kafasını kaldırdı "ondan önce ben bi peçete alabilir miyim" dedi, ama hüngür hüngür ağlıyor garibim. Ondan sonra uçağa bindik zaten adam kapandı, uçak havalanmadan sızdı, uçak yere değince uyandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 efsaneymiş fotograflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar