MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla ne içtilerse bende içtim hatta belki fazlasini içtim ama yine de uyanırdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Pha said: Valla arkanı dön hadi beni uğraştırma gibi bişey dediğini hatırlıyorum. 'arkanı dön' değil de 'sırtını dön' olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Hee iyi yırtmışız wall of texti döşüycektin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sürtünmeden başlayıp yangın söndürmeden bitircektim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iyi yırtmışsın saygın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 boxerı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 virüs gibi giriyorum ama evin banyosunu es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 neye sürttü ki bu bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 vazgeçtim. yapamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 elaidi gelseydi daha çok eğlenicektik o kesin. canım ya ne kadar muhterem muhteşem kusursuz bi insan o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sürtünmeler şimdi fotolar konmadan konuşmaya başlandı ise bundan sonrasını merak ediyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 alla alla ya, xaenin biz hiç mi konuşmadık tüm gece? orda oldugunu bile bilmiyodum garibime gitti ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gidilir gidilir de best of the best buluşmayamı gidilir ya.Normalde gelme ihtimali vermiyodum ama işten ayrılınca bi aktivite olsun dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 elaidi hacklemiş benim acc.u ben yokken. SAYGIN SAYGIN ŞUNU FİŞE TAKIVER BE. HADİ DELİ OSMAAAAN HADİ BELİME DOLAAAAAN bu arada bir şekilde küfüre müsade ettirip Sly'ı yere kapaklandıran olaylar zincirini yazmak lazım. Yani insanlar böyle mükemmel bir olaydan mahrum kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben herşeyi duymak istiyorum herşeyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi osman cok eglenceli adam. fotolari buraya direk koyamam bu boya fotolarini ivy elicek. gizemcim hesap numarasi yazalim foruma, karizmayi düşürmek istemeyenler icin. fotonuzun konmamasina karsilik bi bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 en kucuk detayina kadar ogrenmek istiyoruuaaaaam bu arada allah belanizi versin ya 20.5 sene turkiye'deydim, bi soyle birsey yapmadik. Sabaha karsi Umur'un evine gidip bayilmaktan baska ev atraksiyonumuz olmadi laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 senin gitmeni beklemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 selam gencler ben geldim keyifler nası fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 selam beni yanlis anladiniz ama =(( saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dory boyalı resimler pls=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 benim yanağıma ne cizdiniz cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 senin yanağındaki kalpmiş lan, ama sakaldan çizememişler bana yapsalar demekki hiç leke bile olmazmış bende=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tarzan kankam canın resmi geliyor. az sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar