ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ekmek gönüllerin adamı saygın gecenin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence can. gönüllerin tarzanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet fotoları merak ediorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bütün fotolar buraya konmıcak ama çeşitli kişilere verilmiş sözler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu arada saygın için rmk da yoksun falan diyodu Zegna.Açıklık istiyoruz. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lan varya bi dahaki buluşmaya gelmeyen sly kadar iri olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 haha cons +1 ama ekmeğe de yazık oldu tüm gece 10dk fln uyudu, onda da komploya kurban gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sly ftw. kap bi chivas keyif yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gizem bizi neyle boyadın sen çıkmıyo bu ruj yüzümden allıklı gibi geziyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 noyanın da boynunda öle bişi var=p bilseydim zor çıkan bir ruj olduğunu uyandırırdım kanka=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adam kız arkadaşiyla buluşamadi ruj yüzünden hadsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Olm göğsümde Ivy dövmesi var sağ kolumda çiçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Vay anasını nelere kurban gidicekmişim,verilmiş sadakam varmış,abovv.Ruj hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya kusura bakmayın gece gece kontrol edemedim çıkar mı çıkmaz mı diye hadi sizi geçtim noyan naaapsın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 LAN ÇOK ÜZÜLDÜM YA OFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 haha noyanın sırtında noyanh yazıyo olm bildiğin adam kızılderili gibi heryeri boyalı oldu sdfsdf yiğitin yanağına ne çizdiler unuttum ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Pha said: Olm göğsümde Ivy dövmesi var sağ kolumda çiçek var. sen dua et 2.kez geldiğimde uyandın. uyanmasaydın çok daha güzel(!) bişey yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Pha said: Olm göğsümde Ivy dövmesi var sağ kolumda çiçek var. aşk adama neler yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kafası güzel diye yanlış yaptırtmış dövmeyi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dövmeyi yapamadım sadece imzamı atabildim sürtünmeden fazla ısınmıştı ruj dayanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Valla arkanı dön hadi beni uğraştırma gibi bişey dediğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 siz orgy yaptınız galiba orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yalnız gözler yarı açikken biri bana bu cümleyi kursa, tırsar uyanırım. "nasi lan?" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Pha said: Valla arkanı dön hadi beni uğraştırma gibi bişey dediğini hatırlıyorum. abi onu Can filan demis olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 MeSh said: yalnız gözler yarı açikken biri bana bu cümleyi kursa, tırsar uyanırım. "nasi lan?" diyerekten. artık ne içtilerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar