khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 11 ekim uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kesin 11 ekimse "Count me in" bu arada eve gidiş yolunu falan tarif etseniz.Sora gecenin bi yarısı Çankaya ya araç aramıyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 olm evde yatak yok, bi benim 2 kisilik yatagim var. ama ben size uyku tulumu ayarlıcam 2 tane merak etmeyin ehueuh ev bos gibi daha yeni yeni tasınmaya calısıyorum. arkadasımın dogum gunu vardı yerde ickiler filan kırıldı suan eve ayakkabısız gırılmıyo her yer cam sdfsdf. ama merak etmeyin temızlettırıyorum sız gelmeden, bugun bi kadın geldi, yapamam burayı dedi gitti :/ işyerindeki temizlikcilerden ayarlıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 IsAbeLLa said: kaming.. tek gelme, bilkentten cıtır plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 selam ben bilkentten çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahaha utku <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Zegna said: IsAbeLLa said: kaming.. tek gelme, bilkentten cıtır plx mauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 zegna bey abi temizlik için gelelim? bizim bi ekip var bilkentten değil ama odtüden çıtırlar hepsi traş makinan varsa hiç problem çıkmaz yeminle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 su yazdigini bir daha oku allani seersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Zeg koctan tikkyz ister misin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kingpin said: ahaha utku <3 gidiyoz mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Eralp, striptizciyi sen ayarlıyormussun, öyle duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben isabele gelicem gibi o hafta,oha ben de mi geliyorum şimdi Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 lan ankaranin buyuk bulusmasini kaciriyoruz iyimi.araliga falan alinda bende geliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Biraz olsun, kıskançlığını azaltacaksa, muhtemelen ben de kaçırcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yok,kacmadi,hala kiskaniyom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Baluu said: Biraz olsun, kıskançlığını azaltacaksa, muhtemelen ben de kaçırcam :D SEN GELMEZSEN BEN DE GELMEM AĞBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Korax said: yok,kacmadi,hala kiskaniyom :p Kiskanma kiskanma bende gitmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kiskanirim kurtarmaz,zeynada mangal yapcaktik neguzel iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben izin alma calısmalarına sımdıden basladım 2 gun olsun dıye eheh. eve daha hala tam tasınamadım, ama 2 gun sonra ses sistemini kurduruyorum. daha kablonetimi tasitmam lazım of cok is var :D bu arada eliniz bos gelmeyin, kul tablasıda olsa ev hediyesi ev hediyesidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi sen ihtiyaçları sırala biz ona göre alalım hediyeleri. herkes elinde borcamla gelmesin şimdi. napcan 10k borcamı allanse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 evet hakkaten, şimdi gelirken herkes bira alır, evde 400 şişe bira olmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Zegna said: IsAbeLLa said: kaming.. tek gelme, bilkentten cıtır plx cidden çıtır isteyen varsa başımızın üstünde yerünüz var ayriyetten gizemlerle temizliğe de gelebilinebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar