Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 urmesque said: lan bugün ilk kez okula gittim. bomboş koridorda biri yüzüme bakarak kendi kendine bu güzelmiş lan diye bağırdı. bu da böyle bi anımdır. benzeri bana oldu lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mr_Hand, abi, ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 mr_hand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 harbi yalnız. ben de hand e anlam veremedims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bizde kızlar bana şişt deyip kaçıyor ne ayak lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok lan özellikle açıklamadım megaloman demeyin diye B)- gittim benzeri dedim ben de... "benzeri" du yu andırsıtend? lan bilerek typo yaptığım şeyde de typo yapıyorum ii mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ama benim mesajım önceki sayfanın sonunda kaldıığ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mr_Hand said: yok lan özellikle açıklamadım megaloman demeyin diye B)- gittim benzeri dedim ben de... "benzeri" du yu andırsıtend? lan bilerek typo yaptığım şeyde de typo yapıyorum ii mi abi nası? bi erkek koridorda bağırdı mı "bu da güzelmiş laaa" diye? hani hadisenin geneli bu tarz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lan illa söletecen. niye güzel desinler bana be alalaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mr_Hand said: yok lan özellikle açıklamadım megaloman demeyin diye B)- gittim benzeri dedim ben de... "benzeri" du yu andırsıtend? lan bilerek typo yaptığım şeyde de typo yapıyorum ii mi nope try again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 @Mr_Hand ahauah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hahaha alın lan o zaman demete yazmıştım olayı. said: Mr.Hand says: benim olay şey ya Mr.Hand says: anlam verememişsin ya Mr.Hand says: :D Mr.Hand says: kütüphanenin önünden geçiyorum ortalıkta kimse yok Mr.Hand says: ediyle büdü tipinde 2 kız kolkola gidiyolar Mr.Hand says: aralarında fısır fısır konuşuyolar ama kimse olmadığı için duyuyorum Mr.Hand says: aaa şuna bak ilk kez bölesini gördüm burda tü tü tü maşallaah dedi biri Mr.Hand says: valla ya dedi diğeri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 diğer kızlar beğendi beni diye demet üzerinden prim yapıcaktın anlaşılan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 he ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Masquerade said: FromTheHell said: ülkücü bıyığı da vardır o kızların "hacı kızda ülkücü bıyığı vardı" kimin imzasıydı bu. xD o benim ! Topiğe selamlar. İmzam şahsıma aittir. Patent ve telif hakı mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mr_Hand said: urmesque said: lan bugün ilk kez okula gittim. bomboş koridorda biri yüzüme bakarak kendi kendine bu güzelmiş lan diye bağırdı. bu da böyle bi anımdır. benzeri bana oldu lan ahahah. bana da oldu ama cümle değil bi ses çıktı sadece. "vaaay" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tellos said: iibf yönetir hele bide çeko denilen bölüme sahipse o fakülte of of O_o ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hahahah a :D bahsi geçen olayı canlı yaşadık sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lisede bi kız pandik atmıştı bana ilk gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lise sayılmaz. üni olması lazım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Llama said: lisede bi kız pandik atmıştı bana ilk gittiğimde ciddi olamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayrettin duran lisesi oldukça ciddiyim 2 dönem gitmiştim yeni öğretnciydim hoşgeldin selamıymış öyle dedi kız bi dönem okudum sonra başka okul : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdi ki aklım olsa hemşirelik ya da ebelik okurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar