axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gogo ev. İstanbulda yurtta kalınmaz zaten, düzgün iki arkadaş bulduğun gibi eve çıkıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 AHAHAHHAHA ne sandın orayı pogodi? orası devlet yurdu. not: bu kısa mesaj çok aşırı miktarda gönderme içermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dediğin şey çok ciddi bişey yalnız. lisede böyle şeyler görmeyip, üniversitede bunlarla karşılaşıp silinip giden nice yağız delikanlılar, narin kızlar gördü bu ülkenin eğitim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 neyse banyo yapıyolar ama özenle takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dövmesinler seni bu yazdığını görüp lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kovayla gir yapmazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 biber gazım var sıkar kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 banyoda sıkıştırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kızlar pistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 uçarım bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 biber gazı çorap+tanga terlik kadar can yakmaz. mümkünsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 llama bakıyorum haaale daha alınganlık yapıyosun. ben orda hepsi pis demene gereksiz demiştim. kızlar pis olabilir ama bi çoğu pistir hepsi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tanga terlik ne lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahauah adamın nevri döndü burdaki kızlar diyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 peki umumi tualetlerde kadın tualetlerinin erkek tualetlerinden daha pis olduğunu neyle açıklayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice said: Gogo ev. İstanbulda yurtta kalınmaz zaten, düzgün iki arkadaş bulduğun gibi eve çıkıcan. 2. dönem ya da seneye abimle eve çıkıcaz zaten de geçici olarak katlanıyorum. he bu arada ben yaprak dökümü izlemiyoraam abarttılar artııaakların hepsi yalan. kantinde etrafında dönemiyodun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: peki umumi tualetlerde kadın tualetlerinin erkek tualetlerinden daha pis olduğunu neyle açıklayacaksın kadın tuvaletlerine kamera koyup izliyolar sonra nette satıyolar pis insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yaparken izlemelerine gerek yok. çıktıktan sonra ne olduğu belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: peki umumi tualetlerde kadın tualetlerinin erkek tualetlerinden daha pis olduğunu neyle açıklayacaksın ilk defa böyle bişeyle karşı karşıyayım. nerden biliyosun kadın tooletlerini. sapık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi gazetede okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi müşteri çıktı işte yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede sen nerden biliyosun? gizli gizli tuvaletlerine mi giriyon? kaçın lan sapık var. edit: aynı düşüncede olan insanlar da varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya ne girmesi, ne çıkması abi. cidden gazetede okudum. kastırdınız lan beni. açıklama yapma ihtiyacı hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 o zaman size bi itiraf gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar