horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kalbimi söküp alıp gittin bana ne ettin san ki kan damlarken ellerinden pırıltılar geliyordu o deniz mavisi gözlerinden yaralandım acı sözlerinden bukadar zormuydu sanki neden ben diyorum bazen ama git yinede ben ağlarım karalar bağlarım kimse anlamıyor beni yanlızım adeta ama olsun senin güzelliğin varya SENİ SEVYORUM![signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yorum yaparasnız sevinirm. pls.[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yok sana yorum morum Hayırsız evlat ne olcek. Hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eğer kızmassan içerikten ziyade imlayla ilgili bazı uyarılarım olacak, sonuçta şiir ruha olduu kadar göze de hitabeder bence, ne de olsa güzel sanat ;) öncelikle yanlız yazılmaz, doorusu yalnız'dır. bi de bağlaç halindeki -de ler ayrı yazılır, "yine de" şeklinde. soru eki olan -mi ler de ayrı yazılır, "zor muydu" gibi. neden ben sorusu da tırnak içinde olmalıdır soru işaretiyle birlikte. "varya" deil " var ya" olacak... walla kusura bakma, bu konuda ders de verdiim için çok gözümü alıo bööle hatalar, şahsi diil :) içerie gelince mutlaka ki güzel, çünkü sonuç olarak bi duygu younluu sonucu yazılmış bi şey bu.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yani.. ümitsizliğe düştüm... hakkaten canım sıkıldı..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 :( özür dilerim yaws...kötü bi niyetim yoktu ki...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yazdığın yazıdan dolayı sana teşekkür ediyor ve kutluyorum Troyan. Hani öpiyim dicem ama isim mistresss felan yanlış anlaşılacak o yüzden elini sıkıcam *!elini sıkar* En sonunda imla kuralları konusunda uyarı yapan tek kıl ben değilim. Madem bir yazı yazılacak (bu tüm yazarlarımız için geçerli) içeriğine dikkat ettiğiniz gibi aslında imlaya da dikkat etmelisiniz. Göze de hitap etmeli Troyan' ın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ...yok yok. hakkaten. yani.. hey allahım. benim böyle bişi yazabil. e sen beni pek tanımıyosun diyelim hadi de, kardeşim hiç mi yazdıklarımı okumadın forumda? ya... oyoy çok canım sıkıldı hakkaten.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 canını tam olarak neyin sıktığını söölersen belki daha faydalı bi yerlere gelebiliris. sonuçta fikirlerimizi sormuşsun ben de yazdım, yazmasa mıydım acaba :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok bişi... ghaldszarım siler misin bu topici bi zahmet. deli gibi kendim yaptım kendim eğlendim... :([signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ehahahhaha, walla süpersin horace, saygılar :tebrikz:[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Neden siliyoruz ki şimdi. Bak ne güzel yazmışsın işte. Çok yönlü bir sanatçı olduğun ortaya çıksın. Ne güzel bak. Hatta ben bunu siteye mi eklesem ya da bu konuyu yapışkan mı yapsam? *!derin düşüncelere dalar* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar