whissinn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Eski threadlere baktımda bazı arkadaslar ParaBlowu istemis kimse yardım etmemıs bende ondan anlamadım ıcın yardım edemedım etmek isterdim bunu scripts bolumune gonderseniz fena olmazdi ondan sonra mflerin stam yutma olayinida bir yerde okudum ama buraya yazamadim o konudada kimse yardımcı olmamis birde meseal bi iteme clickleyince onun katana [ruin] gibi cikmasinin eventini biryerde bulmustum ama silmsitim birisi bi zahmet yazabilirmiydi ben attrye gore yapıyorum olmiyor morey&attr gerekiyor sanırım if checkleri cok ii bilmedigim icin yapamadım vede bazı kendini bilmez arkadaslarımız dalga gecerekk ne ozenti milletmiz vs vs yazmıs insallah bu topictede boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Ozentilikle alakasi yok da, scripts bolumunde ve birsuru topicde mevcut scriptleri tekrardan istemek 7x hazircilik oluyor biraz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Hyr istemiyorum sadece biraz ukala cevaplar verilmis ozentilik diye de bahsedilmis ben ozentıler demıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar