Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekaretini 1 milyon Euro'ya satıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burtonesk said:
Xaenin said:
Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim.

aynen. bi de üste para alırım diyen arkadaşlarımız yüzlerine kese kağıdı geçirmeliler önce.

tamam :<
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Penthesilea said:
vay be ben 1 milyon dolardan fazla kardayim demek ki sdffdsf

iğrençsin lan ciddi diyorum harbi iğrençsin.
tam olarak ne anladin bilmiyorum ama unlulerle yatmak icin 1 milyon ytl lazim geyigine bu cevabi verdim ben, neresi igrenc anlamadim
Mesaj tarihi:
Ya beyler hakikaten sinirlerimi bozuyorsunuz. Küfür ettim, görmek isteyenler spoilera açıp bakabilirler.Saygılar

Çok ağır anne baba sülale içeren kalifiye güzel küfürler

DOTA +1 GOGOGO

Mesaj tarihi:
2 kilo kivili, 1,5 kilo da çilekli jöle pakedi getiresen önce.. sonra bunları dev bi kazanda kaynatasan. kaynayana kadar saat yönünde karıştırasan.. kaynayınca 2taşım daha karıştırasan sonra dinlendiresen karışımı..

sonra bana gelesen..

haa unutmadan al sana msn:
[email protected]
Mesaj tarihi:
oha bakın ne buldum
http://www.manyakhaber.com/haber/525-bakire-kizlar-acik-artirmada.html

Yazar ve radyo programcısı Howard Stern sınırları sorlayan bir radyo programına daha imza atıyor...

Amerika'nın en ünlü radyo programlarından biri olan Stern'ün şovu evlere şenlik bir açıkartırma başlatıyor.

22 yaşında Natalie Dylan takma adını kullanan bir 'genç kız'ın bekareti Howard Stern'ün radyo programında satılığa çıkartılacak. Haklı sebebleri olduğunu söyleyen geç kız üniversite masraflarını çıkarmak istediğini söyledi.

Bunu radyo programına malzeme yapan Stern, genç kızla birlikte olmak isteyenleri açık arttırmada yarıştıracak. Yarışmayaı kazanan 'bildiğimiz' bayağı bir randevu evinde kızla birlikte olcak. Nevada'daki bir randevu evi patronu tarafından Stern'e takdim edilen 'Natalie'nin bu konuda söyledikleri ise şöyle 'insanların benim bu davranışımı kınadıklarını biliyorum ancak buna mecburum'.

Şu anda Sacremento üniversitesi'nden lisans diploması bulunan Natalie, masterını 'evlilik ve aile terapisi' üzerine yapmak istiyor.

Liberal demokrasi dedikleri ya da demokrasi sınır tanımıyor dedikleri zihniyet herhalde bu olsa gerek.

Bakalım yarışmayı kim kazanacak?
(Vatan)
  • Yeni Oluştur...