Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Penthesilea said: vay be ben 1 milyon dolardan fazla kardayim demek ki sdffdsf iğrençsin lan ciddi diyorum harbi iğrençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 olum şehrezat ucuza gitmiş lan demekki. gerçi bakire değildi di mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim.HAHAHAHA aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 burtonesk said: Xaenin said: Onu bırak haber ne kadar enteresan olursa olsun, haberi sunan herifin o YAVŞAK sesine 15 saniye dayanabildim. aynen. bi de üste para alırım diyen arkadaşlarımız yüzlerine kese kağıdı geçirmeliler önce. tamam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Baluu said: Penthesilea said: vay be ben 1 milyon dolardan fazla kardayim demek ki sdffdsf iğrençsin lan ciddi diyorum harbi iğrençsin.tam olarak ne anladin bilmiyorum ama unlulerle yatmak icin 1 milyon ytl lazim geyigine bu cevabi verdim ben, neresi igrenc anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kes lan pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahaha kardeşi de çok dindar kızdır falan demiş. 1 milyon euro ne ya kafayı yemiş bu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 biri buna tecavüz etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 beleşçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 beleş verenler varken 1 milyon euro niye verim (ha 100milyon euro param olsa veririm o ayrı) (50milyon da olsa falan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 çok pis muhabbet dönüyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu arada bu diktirmediyse şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yok lan.. bayaa bakire kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bakire olduğunu benim düşündüğüm şekilde öğrendiysen artık değil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya beyler hakikaten sinirlerimi bozuyorsunuz. Küfür ettim, görmek isteyenler spoilera açıp bakabilirler.Saygılar Çok ağır anne baba sülale içeren kalifiye güzel küfürler DOTA +1 GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 BENİM DOTAMA NASIL +1 DERSİN "LAN"!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 toktoru benim arkadaşım! jölekologum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 harbimi ovv beni çırağın yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 2 kilo kivili, 1,5 kilo da çilekli jöle pakedi getiresen önce.. sonra bunları dev bi kazanda kaynatasan. kaynayana kadar saat yönünde karıştırasan.. kaynayınca 2taşım daha karıştırasan sonra dinlendiresen karışımı.. sonra bana gelesen.. haa unutmadan al sana msn: jö[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kaç kişisiniz abi. sen mi siz mi. şizofrenmisin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bak onu çözemedik ben.. ama en bükere çiğ köfteci ustaları benim bikere! bunun altını çizmemiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jöleyi işinde kullanacaksan hiç insanların geleceğiyle oynamayalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ALIN BU ARKADAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dün gece nerdeydin şey ben al bunu al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oha bakın ne buldum http://www.manyakhaber.com/haber/525-bakire-kizlar-acik-artirmada.html Yazar ve radyo programcısı Howard Stern sınırları sorlayan bir radyo programına daha imza atıyor... Amerika'nın en ünlü radyo programlarından biri olan Stern'ün şovu evlere şenlik bir açıkartırma başlatıyor. 22 yaşında Natalie Dylan takma adını kullanan bir 'genç kız'ın bekareti Howard Stern'ün radyo programında satılığa çıkartılacak. Haklı sebebleri olduğunu söyleyen geç kız üniversite masraflarını çıkarmak istediğini söyledi. Bunu radyo programına malzeme yapan Stern, genç kızla birlikte olmak isteyenleri açık arttırmada yarıştıracak. Yarışmayaı kazanan 'bildiğimiz' bayağı bir randevu evinde kızla birlikte olcak. Nevada'daki bir randevu evi patronu tarafından Stern'e takdim edilen 'Natalie'nin bu konuda söyledikleri ise şöyle 'insanların benim bu davranışımı kınadıklarını biliyorum ancak buna mecburum'. Şu anda Sacremento üniversitesi'nden lisans diploması bulunan Natalie, masterını 'evlilik ve aile terapisi' üzerine yapmak istiyor. Liberal demokrasi dedikleri ya da demokrasi sınır tanımıyor dedikleri zihniyet herhalde bu olsa gerek. Bakalım yarışmayı kim kazanacak? (Vatan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar