Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma Aksamı saat 8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bu cuma aksamı saat 8 de türk serverinde bulusak gidip karmbada kasacağımıza geli türk serverine duel yapak[signature][hline]Hell:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN Unc Highking Pohuman TheLord[Hunter]
Mesaj tarihi:
karanlikoda.net in forumlarında gerekli acıklama var oraya bakalım arkadaslar..
Server a baktım ben gayet iyi ama boş..
herkes arkadaslarına sölerse sanırım dolucktır server..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
Onun yerine herkesin oynadığı bir serverda aynı odada buluşsak da olabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
gül gibi battle net varken[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Türkiye'de hiç şöle içinden kumaş harita vs çıkan Warcraft paketi yok di mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
walla bende orjinalleri vaar ama b.nette oynayamiyorum :(((
3000 kusur ping var...Turk serverlari sanirim daha hizli olacaktir...Universitenin firewall i yuzunden hic bir online oyun oynayamiyoruz....

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 23 Nisan 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 23 Nisan 2004 10:57 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de hiç şöle içinden kumaş harita vs çıkan Warcraft paketi yok di mi?

onlar genellikle collectors edition versiyonunu alanlarda cikiyor..

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 23 Nisan 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ha ayrıca..
*karanlikoda.net in forumlarında gerekli acıklama var oraya bakalım arkadaslar.. *
Arkadasım bu nedemektır ya ılla uye olmak zorundamıyım ben buraya o zaman neden patıcık ayrıcalıgını yasıyayımkı?Gereklı acıklamayı yapsanda kıtle dagılmasa dımı...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
  • Yeni Oluştur...