Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta Yapmak

janis

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
Peynir said:
Orta yapmak nedir ya birisi bana söğlermi cahil cüheyla konusmalar görmekteyım orta yapmak demek ceza sahasının içine doldurmak demek kıme gelir allah ne verdiyse içerde yasanan karambol birde adamın kafasına pas atmak vardırki onu daha ben beşiktaşlı oldugum için uzunca bir süredir göremiyorum bir ara münch vardı kafaya top atan şimdi İbrahim var gerci oda kafaya top atıyor !!!! neyse şimdi tello, seric ikilis var bakalım neler olucak görelim ama orta yapmak farklı birşeydir ;)

ve işte Türk futbolcuların neden orta yapamadığının sebebi karşımızda duruyor. orta yapmaya içeri allah ne verdiyse doldurmak olarak bakıyorlar çünkü.

orta yapmak dediğimiz şey senin düşündüğün gibi içeri öylesine bir top atmak değil, basitçe, kafanı kaldırıp bakmak, içeride kim nereye koşuyor görmek ve en uygun pozisyondaki arkadaşına topu ulaştırmak amacıyla topa kesme bir vuruş ile gerekli kavisi vermektir. zaten yabancı futbolcuların çoğu bunu yapabildiği için ortaları gol oluyor. çünkü adam bakıyor, içeri koşan arkadaşının kafasına topu adrese teslim gönderiyor. allah ne verdiye vurmuyor topa. allah ne verdiyse vurulan toplar recepler ali erenler döneminde kaldı ki, ben yabancı futbolcuların o dönemde ible orta yapmaya senin gibi baktığını düşünmüyorum.
Bu forumun kaderinde var demekki ben anladım artık ne oldgunu,Ben ne yazdım oraya orta yapmak kafanı kaldırmadan içerriye allah ne verdiyse yapılan şişirme toptur,Kafayı kaldıraraktan ve içerdeki adamı görerek ona atılan topa ise asist yada pas dersin tıpki yukarda bır arkadsın yazdiği gibi onun dısındakıler ibrahım üzülmez gibi kanat oyuncularına sahip olan takımların kaderinde vardı allahım bir mucize olsunda guzel bir asist yapsın bu deli diye duaya cıkarsınız tıpkı benim gibi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ne lan bu koyunmusunuz siz hep beraber hareket ediyorsunuz nedır bu böle ilk okul çoçukları gibi öğretmenimmmmmmmmmmmmmmmmm peynirin imzası cok ayıpppppppppppppppppp ona ceza verin tahtanın önune çıkartın tek ayak üstünde dursun ahahah vallahı supersınız siz ben bayıldım bu foruma :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...