Vendy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 selamlar. Format attiktan sora bilgisyarim ne mp3 nede mp4 playerimi gormuyor. Eskiden direk bilgisyarimi actigimda bunlarin suruculeride cikardi ama malesef gorunmuyor. Tasinaibilir HD leri gormesine ragmen bunlari gormuyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aygıt Yöneticisinden baktınmı herhangi tanınmayan aygıt gözüküyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Anakart sürücülerin doğru yüklenmemiş bence. Anakart CD'si ile gelen sürücülerin hepsini kurduğuna emin misin? İnternetten indirdiysen de doğru sürücüleri (eksiksiz olarak) indirdiğine emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aygit yoneticisinden baktim bi problem gorunmuyor. anakart cd ni kurdum direk formattan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 anakart chipsetinin yeni sürümünü kurmayı dene bide?yada kurduğun işletim sistemi sp1 sp2 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar