barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=knight_online&oldid=2969710 böyle bir şey göreceğimi beklemezdim :D edit: nedense olmadı link bi türlü edit2: aa olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 türk internet camiasına hoşgeldiniz. sayfadan said: su salak aptal oyunu oynamayın a* i**e yahudilerine para veriyonuz lan mallık yapmayın s******n kan emici oyunu... makalenin düdüklenmemiş halini vereydin ya. http://tr.wikipedia.org/wiki/Knight_online ayrıca memleket kınayt diyenlerle dolu ona da bi ayrı hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 düdüklenmiş hali asıl mesele. herkesin bilgi için açıp baktığı bir yere böyle bir yazı yazılabiliyor. heralde sadece türkiyede olur. en azından bu sıklıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 epicmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yahudiye para gidince ne oluyor acaba ? Ona bakacak olursak Türkiye'de herhangi bir üretim yok (kereste dışında). O zaman birşey yememek, içmemek, almamak gerek. Bana sorarsınız KO hakketen çok gereksiz bir oyun , orası ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O kadarda abartma kereste dışında yokmuş... Yani size kalsa bilgisayar rami yapılmadığı sürece,oblivion gibi bir oyun çıkmadığı sürece türkiye hep geri bir ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Geri bi ülke zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 MUSONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 MALİS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 JD said: Geri bi ülke zaten geri bir ülke değil ! Değerli fabrikaları yabancıların elinde tekelleşmiş,zengin doğal kaynakları siyasi oyunlar yüzünden işlenemeyen bir ülke ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Su oyunu iskenderuna ilk getiren 2 kişi olarak 2 hafta oynayıp sıkılıp bırakmıştık.Şimdi bakıyorum her yastan insan cafelerde deli gibi oynuyor.Sanırım buyuk bir hata yaptık vicdan azabı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar