Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beni destekler misiniz (en azından fikirlerinizi yazmanızı rica edicem :d )

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:
Oturanboaa said:
QQ ettii class ın nası scale olduğunu bilmez

scale ettiğini bilmek de neyse. böyle şekil terimler kullanınca çok biliyorum havasına mı giriyosunuz kendi kendinize onu da merak ediyorum bazen. ingilizce türkçe karışığında değil de.
scale etmek ne demek ya ? itemlardan nasıl faydalandıgını de, hangi statdan ne bonus aldığını de, ap den nasıl etkilendiğin de. 2 sen US serverlarinda oynadım scale etmek lafını sadece "paticik ingilizcesi"nde görüyorum.

ayrıca istersen hiç scale etme. 2400 ap çocuk oyuncagı değildir.

soru: bir druidin ap miktarı ile bir rogue un (mesela) ap miktarını bire bir karşılaştırmak mantıklı mıdır?

du bakim ne dicen
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
Oturanboaa said:

Al sana deadly gladiator itemi:
http://wotlk.wowhead.com/?item=42332
Muhtemelen naxx drop undan daha düşük seviye bi itemdir ama yinede 203.6 dps

203.6 yazısı senin mi silahın daha iyi benm mi tartışması yapan çocuklar için referans noktası değildir 203.6 dps dediğin 2850.4 dps le aynı şeydir yani kısacası druid itemini ezio.

Ama bencede haklısın çok fena olmuş bölede. Bence druid lerin warior lar kadar iyi tanklayabilmesi lazm.

25man naxx drop ları da 200 dps.
2h warrior silahının druidin itemini ezmesine bozulmuşsun, belli ki hoşuna gitmemiş.
bir druid warrior ile dps yarıştıramadıgı için bozulabilecek BUFF US diyebilecek yüzsüzlüğü yapacak noktaya gelmişse bu benim değil blizzardın suçu.

aynı druid 2 satır altta warrior kadar iyi tanklayabilmeli diyorsa. bu gayet normal konusulabiliyorsa bu da blizzardın suçudur benim değil.

aynı druid combatta battle res, innervate,cyclone atan druid, root spam yapan druid. diğer konulardada HİÇ ÇEKİNMEDEN diger classlara eşit olmak istiyorsa. xeyim öyle FRP nin SCENARIO nun CLASS BALANCE ın ben kökünü.

git bir wc1-wc2-wc3 de druid nedir ne değildir incele gel. yani öyle bir noktaya geldi ki artık. wow bambakşa bir druid yarattı size laf söyleyince çok yüzsüz bir şekilde herşeyi isteyebiliyorsunuz utanmadan.

baal said:
2h warrior silahının druidin itemini ezmesine bozulmuşsun, belli ki hoşuna gitmemiş.
bir druid warrior ile dps yarıştıramadıgı için bozulabilecek BUFF US diyebilecek yüzsüzlüğü yapacak noktaya gelmişse bu benim değil blizzardın suçu.

1) Druid ler warrior kadar dps yapamıo diye ağlıcak kadar yüzsüz olmamalı

Baal said:
aynı druid 2 satır altta warrior kadar iyi tanklayabilmeli diyorsa. bu gayet normal konusulabiliyorsa bu da blizzardın suçudur benim değil.

2) Druid ler tanklayamamalı warrior lara bu konuda ezilmeli...DPS te olduğu gibi tabiki. Ama 2 konudada ezmezi warrior ı hybrid yapmaz sadece olması gerektiği gibi imba yapar.

Baal said:
aynı druid combatta battle res, innervate,cyclone atan druid, root spam yapan druid. diğer konulardada HİÇ ÇEKİNMEDEN diger classlara eşit olmak istiyorsa. xeyim öyle FRP nin SCENARIO nun CLASS BALANCE ın ben kökünü.

3) Archimonde u tanklıyoruz hemen bi çıkıp roga battle res atim healer ada bi innervate atim, işallah archimonde anlayışlı davranırda 3saniye bana vurmaz.

Daha önce söledim bu oyun artık hybrid barındırcak bi oyun değil, sen nasıl fury ken dps gearında arthas tanklayamıcaksan feral lar tüm tank talentları/gear ı olmadan oyun sonu boss u tanklayamaz.

Baal said:
git bir wc1-wc2-wc3 de druid nedir ne değildir incele gel. yani öyle bir noktaya geldi ki artık. wow bambakşa bir druid yarattı size laf söyleyince çok yüzsüz bir şekilde herşeyi isteyebiliyorsunuz utanmadan.

4) İşte zurnanın son deliği: wcIII te warrior nedir? Footman-grunt ozman warrior larda onlar gibi olsun right click takılın wotlk te...

Kapanış: Warrior lar bear form a qq ler roguelar cat form a qq ler priestler tree form a qq ler... Eee? Napsın bu class?
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

Dayanamadım 1post daha atim.
WCIII DRUID SPELL: BEAR FORM
Bear Form
Transforms the Druid into a bear, slowing mana regeneration, but making him an excellent warrior. While in Bear Form he cannot cast any spells unless you upgrade to Mark of the Claw, allowing you to use Roar in Bear Form.

Excellent: üstün, mükemmel. çok iyi, üstün, mükemmel, kusursuz. mükemmel. mükemmel, kusursuz. mükemmel. s. üstün, mükemmel. mükemmel, kusursuz. mükemmel, kusursuz, nefis, üstün, seçkin. mükemmel.

Bkz:http://seslisozluk.com/?word=excellent

Eveeeeeeeek wcIII e de bakmış bulunuors.

Note: yanlış anlamayın druid lerin pvp de nerflenmesini bende istiorm (resto tabiki) ama bu bambaşka bi alan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilip bilmeden konuşmayın allah aşkına blizzard bc için balance spec ini gözde kılmak için elinden yaptı feral spec i nerflemek için elinden geleni yaptı.Bu durumun olmamasını istiyoruz sadece.2 sini eşit kılsınlar gerisi önemli değil.Zaten feral druid ile ayakta kalan bir insan wow da en zoru başarmış demektir.Tabi bundan kasıt 1231231232 armor yapıp bear formdan çıkmamak değil :) Feral druid oynarken sen kung fu yapıyorsun resmen öyle normal sınıflar gibi değil yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
BaaL said:
Oturanboaa said:

soru: bir druidin ap miktarı ile bir rogue un (mesela) ap miktarını bire bir karşılaştırmak mantıklı mıdır?

du bakim ne dicen

tank gearinin üstüne bu staff ı takıp OMG I KEN DPS diye ortama girebilecek bir class a göre hala yüzsüzsünüz.

senin şu stafftan kazandığın dps artışını o bahsettiğin rogue kaç itemla kazanıyor sence ?

du bakalım asıl sen ne diyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yeter sizin bu "ben kralım muhattabım salak" tripleriniz tanımadığınız insanların oyun bilgisi hakkında atıp tutmalar çok enteresan :S üşengeçlikten tek cümle yazıp geçen bi insana "qq moar" demek de enteresan. daha hala yüzsüzce YOK YETMIYOR AQ YEEETMIYORRR tarzı tripleriniz de sadece komik :d
haksızsınız ve size nerfler hazırladım. işallah böyle kalıp görürsünüz tersten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baal said:
tank gearinin üstüne bu staff ı takıp OMG I KEN DPS diye ortama girebilecek bir class a göre hala yüzsüzsünüz.

Yok öle bi dünya

Baal said:
senin şu stafftan kazandığın dps artışını o bahsettiğin rogue kaç itemla kazanıyor sence ?

1itemle oda silah...

Benim bu konuya mesaj bırakma sebebim o staff a yorumundu onca şey yazdım hala staff ın attack power ına takmış durumdasın. Ben daha fazla tartışmam... 10tane farklı talent/gear lı druid görüonuz hepsini aynı adam sanıonuz.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
Dworgian said:
BaaL said:
Oturanboaa said:

du bakim ne dicen

ya sen harbi anlamıosun

geçen gün üstünde cursed vision of sargeras ve dual warglaive olan bi rogue arkadaşla karazhana girdik, adam "omg 3 küsur k ap oldu eyo" dedi daha yeni

benim cat formda t4 seviyesi itemlarla ap 3700 zaten

adamla dalga geçtim geyigine bak benim ap şu kadar die verdiği cevap beklenen cevaptı "abi bi druid ve bi ruge un apsini mi karşılaştırıosun"

bilmiorum bi ışık yandı mı. yandıysa ışığa doğru ilerle.

ayrıca ne terbiesiz bi adammışsın adım başı yüzsüzsünüz fln yazıosun. biraz edep adap öğren de öyle muhattap olalım seninle istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

yine de düzgün cevap vereyim.

sen hala sadece o staffı takınca dps yapabileceğimizi düşünüosan wow u sil boşver başka bi oyun oyna istersen.

ya da gözünü sevim git bi druid 70 tank ı olan arkadaşından al.

önce tank staff tak dps yap, sora dps saff tak dps yap. o sırada bi de rogue dps yapsın seninle eşit gearlı. bi bak bakim.

HİÇ Bİ TANK DRUID DANDİK Bİ DPS STAFF TAKIP DPS YAPAMAZ.

ya sabır ya sabır
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
ayrıca yeter sizin bu "ben kralım muhattabım salak" tripleriniz tanımadığınız insanların oyun bilgisi hakkında atıp tutmalar çok enteresan :S üşengeçlikten tek cümle yazıp geçen bi insana "qq moar" demek de enteresan. daha hala yüzsüzce YOK YETMIYOR AQ YEEETMIYORRR tarzı tripleriniz de sadece komik :d

wow oynamayı bilmiosun

dps artışını hala "ap" olarak gören ve konuyu "tersten" anlayıp "oh size nerf lazım a.q" gibi yazı yazan bi insanla tartışmayı gereksiz buluorum.

he taaam bizde über staff var dibine kadar nerf lazım tek başımıza illidan alıcas yoksa.

tankken feci dps yapıo bi de heal atabilioruz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

okumaya gerek görmüyorum bile artik bebek zirlamasi tarzi yazilarinizi ondan olabiler mi acabbbaaa jnmss ?
kapasitenizin sınırına ulaştığınız düşüncesiyle vaz geçtim laf anlatmaktan.
26 yaşında bakire bi hatuna seks i anlatmak size laf anlatmaktan daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

1. mesajın

BaaL said:
http://www.worldofraids.com/gallery/showimage.php?i=3553&c=15

şunu görüp bide destek mi vericektim

2. mesajın

BaaL said:
Oturanboaa said:
BaaL said:
http://www.worldofraids.com/gallery/showimage.php?i=3553&c=15

şunu görüp bide destek mi vericektim

İşte en uyuz olduğum oyuncu tipi. QQ ettii class ın nası scale olduğunu bilmez ama 2300 ap yi görünce qq yu basar.

i'd rather qq instead of having your iq.
der ve kaçarım.

3. mesajın (burda kendi kendine uydurmaya başladın druidler qq edio die ne alaka nerden çıkardın bunu da anlamadım topic in ve yazılanların alakası yok çünkü)

BaaL said:
Oturanboaa said:

Al sana deadly gladiator itemi:
http://wotlk.wowhead.com/?item=42332
Muhtemelen naxx drop undan daha düşük seviye bi itemdir ama yinede 203.6 dps

203.6 yazısı senin mi silahın daha iyi benm mi tartışması yapan çocuklar için referans noktası değildir 203.6 dps dediğin 2850.4 dps le aynı şeydir yani kısacası druid itemini ezio.

Ama bencede haklısın çok fena olmuş bölede. Bence druid lerin warior lar kadar iyi tanklayabilmesi lazm.

25man naxx drop ları da 200 dps.

4. mesajın (ki burdaki yorumuna neremle gülsem bilemedim ciddiye bile alamıo insan)

BaaL said:
adamlarda doyum noktası yok ya. ben bunu fark ettim.
pre-tbc druidle oynayan insanlar bile sizin kadar ağlamıyordu yemin billah. gerçekten. ve hiçbirşeyleri yoktu.
blizzardın eli ayarsız bunu herkes bilir , buffladılar hayvan gibi, bu şekil bıraktılar ellemeden, ve siz öyle bir havaya girdiniz ki artık aynı druid (guildimde var böyle bir adam mesela, tek illidan kill de 3 tane chest aldı kimse istemediginden) brutallus da healer olmazsa healer hayvan gibi, dps eksik olursa cat form 1600 dps hayvan gibi buff, tank olmazsa bear form hayvan gibi tank, ve daha da gelip "ay olmadı ama yaa" diyebiliyor o bile, size şöyle bir blizzard amcanın ağır bir şamar atıp öyle uzunca bir oynatması gerek ki kendinize gelin.

5. mesajın (işte dps i ap ile kıyaslama başlangıcı)

BaaL said:
Oturanboaa said:

scale ettiğini bilmek de neyse. böyle şekil terimler kullanınca çok biliyorum havasına mı giriyosunuz kendi kendinize onu da merak ediyorum bazen. ingilizce türkçe karışığında değil de.
scale etmek ne demek ya ? itemlardan nasıl faydalandıgını de, hangi statdan ne bonus aldığını de, ap den nasıl etkilendiğin de. 2 sen US serverlarinda oynadım scale etmek lafını sadece "paticik ingilizcesi"nde görüyorum.

6. mesajın

BaaL said:
bitti.

7. mesajın (hala hayal dünyanda geziosun, bu sefer işe bi de dps im düşük diye ağlayan ama feci dps yapan tank druidleri soktun)

BaaL said:
Dworgian said:
BaaL said:
Oturanboaa said:

du bakim ne dicen

8. mesajın (burda da hayal dünyanı anlamadığımız için bize kızıp küfretmeye başladın)

BaaL said:

Ve bu ipe sapa gelmez, anlamsız, hiç wow oynamamış birinin yapabileceği yorumlar sonrası bize anlatamadığını söylüosun. Ne kadar güzel.

Uyan da balığa gidelim?
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar ediorum topic DIRE BEAR IN FERAL E VERİLMESİ GEREKLİLİĞİ İLE ALAKALIDIR.

DRUIDLER EN DPS EN TANK EN HEAL BİZ OLALIM DİE YIRTINAN TİPLER DEĞİLDİR

OYNAMAYI BİLMEYİP, GEAR EKSİĞİ OLUP VS SEBEPLERLE DRUİDLERE DPS DE VEYA TANKLIKTA GEÇİLEN CLASS LARIN AĞLAMAMASI GEREKİR DRUID ŞU AN EN İYİ DPS İ VEYA TANKLIĞI YAPAN CLASS DEĞİLDİR

Delirdim kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...