Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bronx ve Soth saolsun normaldir.Ki Soth u tanıyorum ama yinede cogu insan vakit ve o zamanlar cafelerde para kaybederken bi anda acılan 10 x karakteri sevmiyorum sevmeyecegimde. Haklı olabilirsin ama sadece bu uo için geçerli sonucta oynadıgımız serverlar osi dısında unofficial dı editin olması normal.Ama yine de bazen kızıyorum kendi kendime düşündüğümde. p.s.24 sene oynayabileceğini zannetmiyorum voys =)
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Letsgetthesunshine said: p.s.24 sene oynayabileceğini zannetmiyorum voys =) olabilir aslında the first age of darkness 1980 de çıktı :P
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yaşın kadar oynadımla kastım çok uzun zamandır oynuyorum. heralde oynamadım yaşın kadar. deyim o. ama dediğim gibi. editsiz server zaten olmaz. olanlara da bişey demeye bence kımsenın hakkı yok. hiç bi yerde yetki aldıysan demek istediğimi sende anlarsın. yanında oturan arkadaşın şuraya yolalsana beni der. bi .xgo dur .stuck dır, o an kayırma olarak gelmez sana ama senın mantıgınla bakınca cafede adam o şehirden o şehire gitmek için 10dk parası ödicek belki fazladan.
micha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Pyramid UO 'ya gelin biraz amele yer ama idare edeceksiniz ph falan açık. Nebula'ya girdim PH yok kasmak bir ömür ister birde yeni script eklemişler atların yaşı falan varmış. 90 günde nightmare zıbarıyormuş.Birde attan düşmemek için animal lore olması lağzımmış iyice makarnaya çevirmişler. En iyisi Pyramid gibi şu sıralar.
Nioctus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Baluu said: DoruK said: bi corbeau vardı noldu ona? He he, Bronx askere gitti geldi, corbeau halen beta olamadı :D >:D<
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ilk o uoya bağladığım hiç bişey bilmediğim madencilik yaptıgım zamanlar geldi. Ulan ne çok özledim ya ne zevk alırdık 36 saat duraksız oynar uyur kalkar tekrar oynardık. Deliymişiz lan biz =) hayatımın en güzel yıllarıydı nerdeyse
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Nioctus said: Baluu said: DoruK said: bi corbeau vardı noldu ona? He he, Bronx askere gitti geldi, corbeau halen beta olamadı :D >:D< http://www.corbeau.gen.tr/ siteye bakin birde :) yalan oldu corbo
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 no pvp nedir ya neden sphere madem git evinde ac bi server takıl tek basına madem
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben makro bilmiyordumda, kazmaya tıkla, madene tıkla, kazmaya tıkla madene tıkla şeklinde tüm günümü geçiriyordum. parmak kası yaptım baya o günlerde.
Öne çıkan mesajlar