Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amanın üzerimde garip bir mutluluk var...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Üzerimde garip bir mutluluk var.Bölee bi sevgi kebeleği oldum sanki.Kuşlar böcekler ne güzel şeyler.
Baharda geldi
Öss de yaklaştı (moralimiz bile bozmuyor şu an)
3.5senedir çıktığım kızdan ayrılmak zorunda kaldım (buda bozmuyor)

niye böyle mutlu hissediyorum kendimi aşık flm da olmadım öss den yüksek puanda almadım.Ala Ala ya???
neyin alametidir acep?
öpesim geliyor milleti :=)[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

sevindirik olmuşsun işte daha ne[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

içinde ne olduğunu bilmediğin birşey yedin ve bu alışkın olmadığın için hormonlarını etkiledi belki?
ne yedin söyle bizde sevindirik olalım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ne ima ediyorsun yani[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 23 Nisan 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
fisildarCevabi dogada ara!

bende cevap falan yok
*ismi doğadır*

Nekadar derin mesajlar atıyorsunuz ya:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Chemical tarafından 23 Nisan 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

merak etme yakında geçer, alla allaaa insanlar eskiden birdenbire hüzünlenince "neyim var benim, nooluo, hayırdır" derdi, şimdi mutlu olunca diolar.. daha ne istion işte allahtan belanı mı, otur tadını çıkar işte mis gibi (at üstünde yaldır yaldır)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben de ööle, bu aralar bi mutlu olursam kısmetse, hemen kameraya falan alıcam, bakiim nası gözüküo uzaktan, merak ettim...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...