Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yapmıycam zaten, satıcam 1 haftaya süper ekmek, süper, pardon yanlış oldu AWESOME ekmek AWESOME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bende hemen sat millet harıl harıl acc ararken kapışılır gider. Beğenmedigin oyunu neden 1 hafta daha oynayacaksın ki değeri düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 öle yapıcam zaten bi hafta içinde demek istemiştim. arada bide mortisle oynamış olurun biraz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hadi hadii beğendinde satmaya kıyamıyorsun söyle işte. Ruhi dengeni bozucam senin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ... mythic dengemi bozdu bozağı kadar benım. Warhammerdan soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Oyunda Grind var ne yazık ki, R20'ye kadar gördüklerimden söyleyebilirim. Chapter Influence, direk grind, yani HS'nin ikinci gecesi 1 - 2 saat, sadece Chp4 ödülünü alabilmek için mob grindledim Zealot halimle. Chapter yükseldikçe grind daha beter hale geliyor (rewardlar güzelleşiyor sonuçta) RR kasmakta grind-vari bir olay. "Gidin RvR kasın" denmiş ama, kesinlikle kazandığınız bir Scenario'da aldığın RP'yi, open RvR'da alamıyorsun. İyi bir guildde işe yaramıyor ne yazık ki, çünkü Scenariolara WB (Warband) olarak giremiyorsun. 6 kişilik dengeli grup bu oyunda en zevkli şey. PQ'nın kralını, Scenario ve Open RvR'ın allahını yaparsın, eğer grubun iyiyse (Zealot, Shaman, Mons. Marauder, Black Orc, Sorcerer, Witch Elf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hah ordaki WE benim işte B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bende bunu anlamıyorum, madem beğenmedin ve oynamıycaksında niye gelip burda iyi, kötü yorum yaparsın ki? Yanlış anlama sana git burdan yorumlarını da kendine sakla demiyorum asla... Ama insan bu tarz yorumları ya Oyunu satın alır, beklentileri vardır, release den önce vaad edilenleri release de göremez şikayet eder... Yada yok kötü oyun bu der beğeneceği oyun arar gibi geliyor bana... Böyle kötümser ve sürekli kötüleyici bir tavırla gelip burda yorum yapmanın kimseye (sanada) bir faydası olduğunu sanmıyorum... Hayır biliyorum cücesin ve cüceler hep karamsar ve negatif olur ama Gimli bile arada sırada gülümser ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kimseyey yararı yok diye bişey yok. Gayette yararı var insanlara. yazdığım hiç bişeyi uydurupta abartıpta yazmıyorum, oyunda ne varsa onu yazıyorum. İnsnalarda gelip okuyup yazılanları oyunu alıp amamaya karar vericekse, neyle karşılaşcaklarının farkında olsunlar. Buraya yazılanın daha fazla ne yarayı olabilirki zaten. Vaad edilenler vardı beklentiler vardı, sölediler sölediler, ortaya cıkan oyun vaad ettiklerinin her yönüyle altında zaten. Vaad/relase denklemi varsa eğer dunyada sonucu bu yanı. Forum kullnıcısıyım, oyun hakkımda bilgim var, insanlar oyun hakkında bilgisi olan insanlara soru sorup cevap almak istiyor, bende cevap veriyorum bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Niye öyle diyorsunuz ki? Cuce Closed Beta testerıydı. Oyunu siz görmeden önce biliyordu, sonra OB oynadı, değişimi (!) gördü, şimdi de release halini (her ne kadar erken olsa da, bence) beğenmedi. Kötü yazabilir, yerden yere vurabilir, sorun yok. Siz beğenirsiniz, oynamaya devam edersiniz. Buraya yazılan yazılar kimsenin fikrini değiştirmek için veya bir fayda getirmesi için yazılmıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ha bi kezde cıkıp WARHAMMER ONLINE GERCEĞI BY CUCE diye topic acmadım insanlar cb nasıl diye sordu cevap verdim, OB nasıl diye sordu cevap verdim, classlar ansıl diye srordu cevap verdim. kafama göre cıkıp "oyun cok boktan kustum bugun 3 kez diye topic acmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Açıkcası ben çok çok memnunum oyundan ama beklentiler farklı tabi ki. Yani ne bekliyorsunuz ona iyi karar vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bende kimseye oyunla ilgili bilgi, yorum verilmesin ve hatta oyunu kötülemeyin de demiyorum... Ama oyunun sadece eksilerinden (kişiseldir +/- hep görecelidir) bahsedilmez ki, daha 1 tane olumlu yorumunu da görmedim bu oyun bu kadar mı rezalet yani... Demek istediğimde buydu zaten Gimli arada sırada gülümser derken... Bu kadar negatif yorumların Oyunu alıp belkide çok sevicek oyunculara yararı değil sadece zararı olur... Oyun muhteşem, herşey süper, güllük gülistanlık diyin demiyoruz kimseye... Kötü yanlarını varsa tabii söyleyin ama SADECE kötü yanlarını söylerseniz bu o fikir vermek istediğiniz insanlara fayda sağlamaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben de oyunu cidden beğendim açıkçası. WoW'dan sonra süper geldi (AoC'yi saymıyorum oyundan) PvP'nin oyunun içine bu kadar entegre edilmesi harika birşey. PvE'ciyimdir, hatta alasıyımdır ama bu oyunda kesinlikle PvP, bayık gelmiyor. Enteresan bir şekilde PvE hafiften bayıyor :D Tabi karakterin Zealot olması büyük etken. PvE'de sürünürken, PvP'de üstüne fazla yok :) Herkesin gördüğü anda seni targetlaması ve arkanda 5 kişilik bir assist train ile Troll pacify etmek büyük eğlence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 eğer okusaydın blackice bütün yazdıklarımı olumlu bi sürü yanın sölediğimi görürdün oyunun. git bak CB topiciğine işte. o zamandan beri cok bişi dğeişmediği için oyunda yenı olumlu yon bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Oyun cok tatmin etmeyebilir seni cuce ama sole diyim secenekler 1.Wowda hazir arenada pwp yapmak kac kisi gelceni nolcagini bilmek , veya surekli yeni item lvl kasip tekrar cikan yeni patchlerle beraber yeni item lvl kasmak... 2.Aoc da 34324 vs 54543 pwp yapip hic lagsiz oynamak surekli single player gibi mob kesmek :) 3.Vanguard online ne guzel patladi die muhabbet etmek 4.Diablo3 bekliip sora aaa lan bu wow olmus blizzard i love you (!) demek bunlara ufak bi analiz yaptigimzda war malesef bnm icin secilen oluo...oyunu oynamadim sendende az bilgim vardir cok okumadim etmedimde ama uo dan sora cikan pwp bazli ilk oyun heralde + casual oyuncular icinde guzeliyi yani .bu mantikta hataliysam sole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Burdaki yorumlara bakarak(hele tek kişinin yorumuna) almaktan vazgeçen adam almasın zaten. Ayrıca kimse eleştirmezse kimle kavga edicez burda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sen çok uzun zamandır oynadığın için sıkılmışsın bence yani hevesin kalmamış. Birde oyuna bugün ilk kez başladığını düşün nasıl hissederdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 UO'nun pvpsi hiç casual değilki, aksine ömür tüketir UO'nun pvpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aslında UOnun PvPsi dediğinde 4-5 arkadaşını toplayıp yolda gördüklerini kesmek diye özetlenebilir basitce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Haha uo causal olsaydi trammel diye bi saçmalık koymazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ayrıca uo combat mekanikleri de gayet dandiktir yani, loot ve faction olmaması dışında bir esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 pre-trammelden bahsediyoruz tabiki, Casual=/= basit gamplay. casual 1000 milyar kez ödüp tek kaybının 5 dakkalıp %10 hp buff veya 1 silver gibi komik bir rakam olup, 100 milyar kez ölüp 1 adam kessen bile sonunda renown 40 olup onun'un olabilicek en iyi noktasına gelmektir. Hardcore, pvp arıyorsan öldürüğünde deve yüküyle mal kaybettiğin UO Eve gibi oyunlara bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ne yazık ki casual olmayanın günümüzde tutulma ihtimali yok. Ben uğraşıcam didinicem bi item alıcam sonra 3 kıl tip gelicek beni kesecek itemlarımı alıcak sırf neymiş casual olmasın diye. Yerim öyle oyunu ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 CB zamanından beri yazdıkları takip etmiyorum, doğrudur iyi yönlerinide söylemişindir, kusura bakma çok genel konuşmuş olabilirim... Ben sadece son 2-3 haftadır gördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla fazla kötümser gördüm seni. WAr İDEAL oyun olmayabilir (Bana göre de değil, tüm beklentilerimi karşılamıyor), zaten ideal herkese göre değişir. Ama gene bence, şu anda piyasada en oynanabilir ve en zevkli seçenek kesinlikle... Ayrıca TEKRAR belirtiyorum, ben Cüce ye git kendi yorumlarını kendine sakla demedim kesinlikle... Tartışmak için 2 taraf gerekli sonuçta ;) sadece yorum yapan kim olursa olsun çok radikal bir uçta olmadan tartışmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar