GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya olm sen insan evladi diilsin ne diyim sana ya zaten depresyondayim oyun icinde sen gelmis bana dogru olmayabilir dion sonra otobus duraginda konustugumuz neydi peki yeter ulan rage against the planes die girecem o olacak save in tutmayacak o dmg a!!!! The Emperor is not forgiving as i am!!!!!!!!!!!!! ayrica dedigim gibi sadece bosa kurek sallamak istemiyorum chr.min olayi bu degil ayrica tank olmaktanda biktim gereksiz sekide haraslandigima inaniyorum DEPRESYONDAYIM ULAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hay ben bu staj komisyonun taaaaaa ...... koyayım demek geliyor içimden ama demiyorum. Oyuna gelemedim ama baktım felsefenin dibine vurmuşsunuz. Oyunların pazar günü olmasından yanayım. Cumartesileri de MTA ya gidiyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Oyunun cumartesi olmasından yanayım, pazar gelemiyorum :) Şimdi izmite gidiyorum, bi gelişme olursa yine bildiririm ama pazar gelemiycem ben büyük ihtimal cumartesi yapalım. Sen virtual adept sin biraz geç gitsende olur.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Cumartesi olursa ıyı olur benım ıçınde yani daha güzel ole olması ayrıca okul acılınca mecburen cumartesı olması gerekecek[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 galiba cumartesi olacak. Gece drumu yazarım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Bu hafta cumartesi olmaz. Ama sonraki haftalarda madem herkes cumartesi diyip duruyo, kalıcı cumartesi yapma gibi bi durum oluşabilir. Ama bu hafta illaki pazar olması lazım. İşlerimi ona göre ayarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hesaplaşın aranızda bi şekilde...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Androner, 18 February 2004 23:39 tarihinde demiş ki: bugün kendimi biraz yokladım. ama olmuyor, uzun süre ayakta kalamıyorum. o yüzden c.tesi oyun oynatamayacağım. kusura bakmayın bu durumda dilbao? oyun cumartesi sanırım?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Hayır pazar oluyor. Dikkat ettiysen işlerim dedim. Bi işim o diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 o zaman bi önceki mesajım geçerli[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 valla cumartesi günü mta var. Pazar olmasından yanayım ilerisi için de pazar olmasından yanayım...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 eee neler oldu oyunda biri anlatsın. Aslında siz oyunu cumartesine aldınız mage oyunu da 1-2 hafta sonra çarşambaya alındı. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kurs bastırdı, senaryo ağırlaştı ve ben fazla uğraşamıyorum. o yüzden FR oynuyoruz şu ara. eğer yapabilirsek eylülden sonra PS'e devam edecez.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yahu genclik bu topici niye basi bos biraktik anlamadim[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar