Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticampaign v.2.0.2003.2004 > 3. Başlık

Magic

Öne çıkan mesajlar

ya olm sen insan evladi diilsin ne diyim sana ya zaten depresyondayim oyun icinde sen gelmis bana dogru olmayabilir dion sonra otobus duraginda konustugumuz neydi peki yeter ulan rage against the planes die girecem o olacak save in tutmayacak o dmg a!!!!

The Emperor is not forgiving as i am!!!!!!!!!!!!!

ayrica dedigim gibi sadece bosa kurek sallamak istemiyorum chr.min olayi bu degil ayrica tank olmaktanda biktim gereksiz sekide haraslandigima inaniyorum DEPRESYONDAYIM ULAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Sosyal ağlarda paylaş

Hay ben bu staj komisyonun taaaaaa ...... koyayım demek geliyor içimden ama demiyorum.
Oyuna gelemedim ama baktım felsefenin dibine vurmuşsunuz. Oyunların pazar günü olmasından yanayım. Cumartesileri de MTA ya gidiyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun cumartesi olmasından yanayım, pazar gelemiyorum :) Şimdi izmite gidiyorum, bi gelişme olursa yine bildiririm ama pazar gelemiycem ben büyük ihtimal cumartesi yapalım. Sen virtual adept sin biraz geç gitsende olur.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Androner, 18 February 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
bugün kendimi biraz yokladım. ama olmuyor, uzun süre ayakta kalamıyorum. o yüzden c.tesi oyun oynatamayacağım. kusura bakmayın

bu durumda dilbao? oyun cumartesi sanırım?[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
kurs bastırdı, senaryo ağırlaştı ve ben fazla uğraşamıyorum. o yüzden FR oynuyoruz şu ara. eğer yapabilirsek eylülden sonra PS'e devam edecez.[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...