Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 gayet güneşli güzel bi hava var. yarın oynicaz gibi görünüyo...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Adam (dilbao) iki saatlik yoldan geliyomuş, zorlamayın bünyeyi :-P *! kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Walla nedense bu kadar ıyı Serve etmemin hala bır karşılıgını goremedım acıkcası gecen oyunki trıp mukemmeldı axe ve dilbao nun dayak yerken kacıp mul ben ve jaan ın yanına gelıp abı bızı dovduler dıyıp kahveden adam toplama edasıyla takılmaları superdı Valla grudge cım cr 100 mul la yan yana gelırsek aynı battlegroundda alırız bence (YALANNNNNNN) :rock: ayrıcana Level ımıda atladım 19 olmuş oldu :tebrikz: oyun var diiimi?[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bir kişi bile hava durumunu izlemedi mi? Adamlar pazartesiye kadar manyaklar gibi kar yağcak diyo. Ucundan güneş göründü diye hemen heves yapmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: GenjuroXXX, 14 February 2004 19:48 tarihinde demiş ki: Walla nedense bu kadar ıyı Serve etmemin hala bır karşılıgını goremedım acıkcası ayrıcana Level ımıda atladım 19 olmuş oldu önce yukardakini sonra alttakini yazman garibime gitti. budur abicim adamın sana söz verdiği karşılık. ekstradan bişeyler bekliyosan elemanın ne olduğunu unutuyosun demektir. ayrıca henüz bi proxy olacak alt yapıya sahip diilsin. (HD, Belief, çalışma yöntemi vs. vs...) maddi destek bekliyosan ihtiyacın yok bence. çantan tıklım tıklım. son olarak gözün doysun diyor ve konuyu kapatıyorum... bu arada MUL'un karakterini biraz daha hafiflettim. bilaare konu ile ilgili bi PRC hazırlicam. (pek bişe yok aslında. wizard base attack bonusu, d12 HD (blood pool için), good fort ve will save, 2 levelda bir bonus feat (blood magic ve metabloodmagic featleri alınabiliyo)) oyun var di mi konusuna gelince. dilbao haberleri izledim. bana aynen şöyle demişler gibi geldi. yağış hafta sonu etkisini kaybederek devam edecek. evet etkisini kaybetti ama devam etmiyo. dolayısıyla yarın oyun var. kaçma hiç bence. ya da kaç sen bilirsin.:-p ben yarın kadıköydeyim...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 14 February 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 beyler özür dilerim ama pazar günü çok önemli bir işim çıktı. Kar yağışı olsa da olmasa da gelemeyeceğim. Zaten karakterim orada 1 gün sonra tekrar gelecekti. O süreyi 4 güne çıakrtırsanız sorunlar çözülür beni npc diye sokmanıza da gerek kalmaz. Durum biraz ciddi o yüzden kaytarıp oyuna gelme gibi bir şansım yok. :([signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yarın saat 10 civarı oyun olup olmayacağı belli olacak tam olarak...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Eğer oyun saat 1de ise ben o saatlerde evden çıkmış oluyorum. Kararını şimdi versen de sabaha ona göre hazırlansam daha mantıklı olmaz mı? [Bu mesaj Dilbao tarafından 15 February 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ohaaa 3 saatte mi geliyosun sen kadıköye?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 şu an burda hafif bi kar yağışı var. sen saat 10 gibi bak buraya, ondan sonra çık... 3 saatte gelmek de iyiymiş bu arada...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hava gayet güsel oyun var...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hava oralarda güzel gibi görünebilir ama burda hala kar yağıyor. Sabah evden otobüs durağına binbir zorluklarla ulaşmayı başardım. Uzun bi bekleyişten sonra otobüslerin yolda kaldığı gibi bi duyum aldım ve eve geri dönmek zorunda kaldım. Çünkü üç saatlik alternatif bir yolu karşılayacak nakit yoktu elimde. Eve döndüğümde de vapur seferlerinin iptal edildiğini öğrendim ki bu da istesem de gelemezmişim demek oluyor. Artık ölmüşümdür diye tahmin ederekten 3 oyunda 3 karakter kaybederek yeni bi rekora imza atmış olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 cık ölmedin. shrak't'lora yolladık seni esir kaortiynen. ama hem jaan hem de sen çok şey kaçırdınız bu session. o size yeter muhtemelen. axe gelirse yazacak olup bitenleri...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Eveet gelelim bugünki oyuna. Valla bence şimdiye kadar en eğlenceli seans buydu. Özellikle Abdul Al Hazredle konuşma ve aydınlanma bölümü grudge ın başını ağrıtacak kadar yoğun geçti. Ne alaka diyeceksiniz anlatıyım hemen Grup hive da temizlediği hivedan çıkıp Outlands de multiverse deki tüm kitapların bir kopyası bulunan Boccob'un Sum of All isimli kütüphanesine gitti. Rlyeh şehrinden (ki burası Githyankilerin üstüne şehir kurdukları astraldeki ölü tanrılardan birinin bedeni -acaba kimin?:-p) Al Azif kitabına kadar(bildiğimiz adıyla necronomicon) geniş bir araştırma yaptı. Kitabın yazarı Abdul al Hazred le ilgili fazla bir bilgi edinemesekte (biliyodum bişey unuttuğumu:)) primelar hakkında bizden daha fazla bilgisi olan Raxx'ın shadow fiend arkadaşı Sigilde olabileceğine dair bir fikir verdi, bundan yola çıkarak Bleakerların delilerin bakımını üstlendikleri Gatehouse da bulduk kendisini. Tabii ki kapıların ve duvarların köşeleri Old Ones'ın hizmetkarlarından korunmak için alçıyla yuvarlatılmıştı. Baya uzun bir konuşmadan sonra -ki Jaan ve Dilbao çok şey kaçırdınız sadece xp değil- özetle şunları anladık : Eleman harbi bi bleaker bi kere her şey anlamsız diyo İnancına göre Old Ones dedikleri gerçek olanlar(Aza-Thoth vs.), bizse onların varoluş esanslarının birer ufak yanılsamalarıyız. Bu yüzden ölümlülerin ve ölümsüzlerin elde edebileceği gücün evrenin gerçekliği içerisinde hiçbir önemi yok. Çok önceleri bizim umursamadıkları evrenimizi yıkmaya çalışan kültleri ve inanırları Elder Lords tarafından bir şekilde etkisiz hale getirildiler ama yeniden uyanıyorlar ve bu sefer istediklerini elde edecekler. Al Hazred her ne kadar önemsemese de Elderların isimlerini ve Kültten korunabilmek için bir sembolü anlattıktan sonra kendini undo ederek bu varoluştan ayrıldı. Bunuda bize felsefe yaparken farketti, sağolsun yardımlarını esirgemedi arkadaş. Kısaca böyle. Bide hayvan gibi xp aldık. Grubun en düşük ecl sahibi olan ben iyice abarttım hatta :) Oyunun sonunda Beherit tarafından Al Hazred'in zırvalıklarına bu kadar kafayı taktığımız için eleştirildik. Bu arada gelmeyenler biz haftaya cumartesi olsun diyoruz oyun siz ne diyorsunuz?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 15 February 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 vay Mad Arab. :) lan güzelmiş be...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 The Old Ones were, the Old Ones are, and the Old Ones shall be. Not in the spaces we know, but between them. They walk serene and primal, undimensioned and to us unseen. Yog-Sothoth knows the gate. Yog-Sothoth is the key and guardian of the gate. Past, present, future, all are one in Yog-Sothoth. He knows where the Old Ones broke through of old, and where They still tread them, and why no one can behold Them as They tread. the True Gods (outer gods) Azathot: The great glory that is Azathoth is the multiverse made manifest. He is chaos incarnate, the void at the heart of reality, the abyss that stares back. His greatest urge is that of entropy; the tendency of ordered systems to degrade and collapse. We see his power in the faces of the old as their skin wrinkles, their hair turns gray, and their bodies weaken and fail. We hear his voice in every earthquake and feel his touch in the cold caress of cancer. The question "Why does multiverse exist" has no answer. -but Azathoth is its punchline. Shub-Niggurath: She represents the life itself, the urge that drives all creation, the origin of everything. But she is not merely life; she is the urge of life, the fertility principle. Every coupling of man and woman is done in her name and serves her purpose. She is antithesis of Azathoth -yet this does not make her an ally of mortals. She and He are complementary, a synthesis of life and death. Without the fertility of Shub-Niggurath, Azathoth would have nothing to destroy. Without the chaos of Azathoth, Shub-Niggurath would be stagnant and unchanging. Together, they couple across all reality in an orbit of life and death. And the multiverse is their bed. Yog-Sothoth: Completing the trinity, Yog-Sothoth gives Azathoth and Shub-Niggurath what they need: Time. For Yog-Sothoth is time itself, the friction that arises at the intersection of dimensions. Death needs time for what it kills to grow in, and so Azathoth need Yog-Sothoth to provide the temporal framework in which Shub-Niggurath's awesome fecundity can birth worlds. Without time, life and death merely cancel each other out and all is oblivion. With time, death and life are a cycle and struggle.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Böyle şeyler olacağını tahmin ediyodum ama bugun gelmemin imkanı yoktu. Gelmeyi başarsam bile geri dönemeyip mahsur kalacaktım kadıköyde. Bunu düşünerek o kadar erteleyelim dedim ama umursamadı kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 abi nası biyerde oturuyosun sen? tek kar tanesi düşmedi bu gün kadıköye...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Herhangi iş yapmak için gideceğin yere en az bi saat uzaklıkta olan bir yerde olturuyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Abi walla gecen oyun başlangıcında karakter olarak depresyona gırmıştim zaten sıkıntılı bır günün sonunda Bleaker arkadasımızda beynımı zikti karar verdım kı sokarım old ones'lara ayrıca bence ne jaan nede dilbao oyun ıçınde bu konuyu soruşturmayın anlatmak 3 hafta surer Grudge ın cok yüksek levellara ulaşacaksınız vaadı böylece dogrulanıyor çünkü konu cok derin ama ben bulaşmayalım derim Oyunda ne yapıcam en ufak bi bilgim yok kendimi boş ve yalnız hissetmeye başladım Grudge herşey boş diyeceksin herif gibi kafana terlik atıcam o olacak ve en son olarak metagame olarak düşününca bütün oyuncu arkadaşlarıma OYUNU BIRAKIP YANI BU OYUNU BİTİRİP başka bi oyuna başlamayı tavsiye ediyorum çünkü oyunun sonu çok belli ya herhangi saçmasapan bi combatta ölücez yada enindesonunda OLD ONES GELİP HERŞEYİ YOK EDİCEK VE DURDURMAK GİBİ Bİ ŞANSIMIZ YOK HANİ ENTROPY 5 İ OLAN BİRİSİ VARSA HESAPLASIN ÇIKAN SONUCUN SIFIRLARIN 80 GB'LIK BIR HD E SIHDIRIP GETİRSİN bilmem anlatabildimmi dogrusu ölücegimi bilip hemde %100 ölücegimi bilip bunu sürdürmek hiç hoşuma gitmedi.[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ağır mı geldi feral kardeşim? :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 16 February 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Agır derken edebi ve felsefi'yi kastediyorsan hayır ama ölücegimi bilmek daha dogrusu boşa kürek sallamak hoşuma gitmeyen yönü olayın[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öyle olmak zorunda diil ki. al hazredin söyledikleri doğru olmak zorunda bile diil sonuçta...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Belief shapes the Multiverse...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 size bi sır veriyim. Planelerde neyi doğru biliyosanız, doğru olan odur. bunun ne anlama geldiğini kavradığınız zaman clueless olmaktan çıktığınız zamandır işte...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar