fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu hafta komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 uykulu = uykusuz ne biçim kelime lan. ikisi de aynı anlama geliyo gibi. yoksa gelmiyo mu? -uykuluyum -git uyu -uykusuzum -git uyu aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 millet olarak negatif bakmamızla ilgili. uykuluyum (uykum var, uyumam lazım) uykusuzum (hiç uyuyamadım, uykusuz kaldım) halbuki, uykuluyum miss gibi uyudumda geldim oooohhhh veya uykusuzum valla, gözlere bak pırıl pırıl, neden? cunkü gece hepsini bitirdim, hiç uykum kalmadı. olmasın? ama olmuyo cunki öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sakalın olsa dinlerdim gökçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cuce said: uykusuzum valla, gözlere bak pırıl pırıl, neden? cunkü gece hepsini bitirdim, hiç uykum kalmadı. Bu çok değişik bi bakış açısı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Saeros said: sakalın olsa dinlerdim gökçen traş sonunda senden cok saklım oluyodur yine benım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 critz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 onurum zedelendi lan resmen, kozlarımızı paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 FromTheHell said: uykulu = uykusuz ne biçim kelime lan. ikisi de aynı anlama geliyo gibi. yoksa gelmiyo mu? -uykuluyum -git uyu -uykusuzum -git uyu aynı işte ben daha iyi bi örnek verim: "uykuluyken araba kullanmayın" "uykusuzken araba kullanmayın" aynı şey olmalı. edit: küçüklüğümden beri kafama takılan bişeydir bu. yalnız olmadığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 uykusuz penguen bu hafta komik değil havalı penguen daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ıyy koltukaltını yalıyo abi, terli terli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lan bu hafta da vermediler hediye. hala sabredin diyolar yaa offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 uykuluyum uykum var anlamında değilki yani en azından ben oyle kullanmıyorum, yeni uykudan uyanınca kendine gelememe haline uykuluyum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar