Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeşmi olmak lazım? Yoksa savaşmak mı?

inNoMine

Öne çıkan mesajlar

Forumlari baştan aşağı okudumda nerdeyse sonu büyük tartışma ve aşağılamaya gitmemiş bir topik bulamadım... Topiğin başlığıyla konunun ilerleyişi her seferinde değişmiş..Herkez kendi serverini överken diğerlerine çamur atmış...
Yok ırk sistemini bizden çaldınız...
Yok bunu ilk biz yaptık diğerleri özentidir... Gibi şeyler...

Paylaşamadığımız şey nedir?

Bu forumun amacı tartışmak ve paylaşmak... UO uyununu daha ilerilere götürmek değilmidir?

O zaman bence tecrübeli serverlar ve onların staffları aşağılamak yerine bence yeni açılan serverlara tecrübelerini ve yanlışlarını. Ayrıca neleri yaparlarsa daha iyi olur bunları anlatmalılar...
"En iyi benim" mantığı gün gelir insanı bitirir... Etrafında onu seven hiç birini bırakmaz...

Gelin birlik olalım ve şu UO denen bizde nerdeyse hastalık derecesine ulaşan şu oyunu daha ilerilere götürelim...
Yeni hastalar ekliyelim.
Bu yazıda bir hatalı bir sözüm varsada herkezden özür dilerim...
Saygılarımla[signature][hline]Bu serverda canavar nerde bulunur?(Gelen Bir Page)
in NoMine (Noir UO Shard)
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak haklısın ama shard sahibi isen bir dünya emeğin geçiyordur terin akiyordur nebula scriptleriyle bile açsan shardi bir allahin kulu girmese bile stresi, sorumluluğu oluyor.
Biri birşey söyleyince hemen parliyorsun.
Bu yüzden shard sahipleri ve emeği geçen yöneticiler bazen istenmeyen görüntülere sebep olabiliyorlar.
Olmasa daha iyi ama bende tuzu biberi diyorum artik.[signature][hline]Owner Ra
Unlive Online Gaming
Unlive Radyo
Sosyal ağlarda paylaş

Innomi'ne cok sevdigim ve takdir ettigim bir kisidir. Aynı cafede bulunmamız veya aynı serverde calısmamız onu devamlı ovmem anlamına gelmez. Bu actıgı topicde ne kadar haklı oldugunu soylemek icin bu yazıyı yazıyorum. Kendisine en icten dileklerim ile katılıyoum ve destekliyorum. Saygılarımla .[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bikere burdaki eski paylaşmayı unutun

artık yok öyle bişey

herşey bu nebula script boku sayesinde oldu 2 günlük bebeler gelip burda artislik sergileyip ustalarına laf attılar
ondan sonra her nebula scriptini indiren sanki kendi yaptıkları scriptlermiş gibi bebelik sergilediler

nebula scripti yokken burda kimse birbirine kolay kolay küçük düşürücü,hakaret vs vs yapmazdı...

bunun için bronx'u kınıyorum bi senin intikamın icin bütün arkadaşları admin yaptın helal olsun sana ne diyim ben

şu an kurulan serverların %90 ı nebula scriptleri...

abi hadi freeze time delay bandage script 2 3 script aldın anlarımda hepsini yükleyip te exeye tıklamak ne oluyor bunu anlamıyorum???

bende yabancı sitelerden (db source fln) oradan healing scripti rune book vs falan alıyorum yalan değil kimse bunları 0 dan yazamaz uğraşamaz anlarım.ama nebula scriptinin hepsini alıpta o Nebula Hede Menusu nu değiştirip Bilmemne Hede Menusu Yapan elemanlar admin,owner ,game master oluyorsa...

bişey diyemeyeceğim artık

nebula scriptlerini yayınlayan sux[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Sosyal ağlarda paylaş

ewt bencede bende dahil bu olaylara uymuoruz ama banada zamanında yasattıklarından dolayı bende bir oc alma gibi tersliorum sozunun unutulmaması dilegi ile...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardening, 23 Nisan 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
Innomi'ne cok sevdigim ve takdir ettigim bir kisidir. Aynı cafede bulunmamız veya aynı serverde calısmamız onu devamlı ovmem anlamına gelmez.

Ben de tam ip'lerinizin ayni oldugunu yazacaktim, umarim dogrudur bu kafe olayiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 23 Nisan 2004 12:24 tarihinde demiş ki:
erutan gibi arkadaşlar oldukça kazanan hep savaş olacak sanırım.

iyide erutan dogru bir yerde parmak soktu ve sorunu buldu sizde ona laf atıorsunuz...[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula'nın scriptleriyle server açmak çok kolay olan bu ortamda daha çook kavgalar,tartışmalar olur.
Olay yanlız nebula scriptlerinden geçmiyor ama..

Daha önce beraber çalışıp birbirleriyle kavga eden kişiler,şahsi sorunlarını buraya taşıyarak bir tartışma ortamı hazırlıyorlar.[signature][hline]I Only Die For This Woman
Sosyal ağlarda paylaş

Komik tabi. Aslında hepinizi kafemize bekliyoruz. bu ip olayı anca öle çözülür sanıyorum. ve size aldıgımız son kararı söliyim bari artık aynı kafeden birbirimizin yorumlarının altına yorum getirmicez. nasıl iyi bir çözüm dimi..

Asıl konuya dönelim hemen konu gene dağılıp baska yerlere gitmeden :D

genelde bundan önce böle oldu denmiş peki biz bundan sonra birbirimize destek olamazmıyız?[signature][hline]Bu serverda canavar nerde bulunur?(Gelen Bir Page)
in NoMine (Noir UO Shard)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

said:
Taina, 23 Nisan 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
iyide erutan dogru bir yerde parmak soktu ve sorunu buldu sizde ona laf atıorsunuz...

yorum yok...[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char

[Bu mesaj Erutan tarafından 23 Nisan 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 23 Nisan 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
bikere burdaki eski paylaşmayı unutun

artık yok öyle bişey

herşey bu nebula script boku sayesinde oldu 2 günlük bebeler gelip burda artislik sergileyip ustalarına laf attılar
ondan sonra her nebula scriptini indiren sanki kendi yaptıkları scriptlermiş gibi bebelik sergilediler

nebula scripti yokken burda kimse birbirine kolay kolay küçük düşürücü,hakaret vs vs yapmazdı...

bunun için bronx'u kınıyorum bi senin intikamın icin bütün arkadaşları admin yaptın helal olsun sana ne diyim ben

şu an kurulan serverların %90 ı nebula scriptleri...

abi hadi freeze time delay bandage script 2 3 script aldın anlarımda hepsini yükleyip te exeye tıklamak ne oluyor bunu anlamıyorum???

bende yabancı sitelerden (db source fln) oradan healing scripti rune book vs falan alıyorum yalan değil kimse bunları 0 dan yazamaz uğraşamaz anlarım.ama nebula scriptinin hepsini alıpta o Nebula Hede Menusu nu değiştirip Bilmemne Hede Menusu Yapan elemanlar admin,owner ,game master oluyorsa...

bişey diyemeyeceğim artık

nebula scriptlerini yayınlayan sux

adam source olarak server açılsın die vermemiş zaten faydalanılsın diye yanlış düşünüyorsun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
inNoMine, 23 Nisan 2004 11:27 tarihinde demiş ki:
Forumlari baştan aşağı okudumda nerdeyse sonu büyük tartışma ve aşağılamaya gitmemiş bir topik bulamadım... Topiğin başlığıyla konunun ilerleyişi her seferinde değişmiş..Herkez kendi serverini överken diğerlerine çamur atmış...
Yok ırk sistemini bizden çaldınız...
Yok bunu ilk biz yaptık diğerleri özentidir... Gibi şeyler...

Paylaşamadığımız şey nedir?

Bu forumun amacı tartışmak ve paylaşmak... UO uyununu daha ilerilere götürmek değilmidir?

O zaman bence tecrübeli serverlar ve onların staffları aşağılamak yerine bence yeni açılan serverlara tecrübelerini ve yanlışlarını. Ayrıca neleri yaparlarsa daha iyi olur bunları anlatmalılar...
"En iyi benim" mantığı gün gelir insanı bitirir... Etrafında onu seven hiç birini bırakmaz...

Gelin birlik olalım ve şu UO denen bizde nerdeyse hastalık derecesine ulaşan şu oyunu daha ilerilere götürelim...
Yeni hastalar ekliyelim.
Bu yazıda bir hatalı bir sözüm varsada herkezden özür dilerim...
Saygılarımla

[b]Bence o kadar gereksız kı anlayamadım bıle yazan memnun karsılayan memnun dıgerlerıne soz soylemek dusmez ama neyse hadı bakalım :) ...[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taina, 23 Nisan 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
said:

iyide erutan dogru bir yerde parmak soktu ve sorunu buldu sizde ona laf atıorsunuz...

dünkü bebeler, nebula script boku, ustalara bilmemne yapmak gibi şeyler söyleyen adam doğru yere parmak sokmuyordur bence. (sanki sphere çok bir meret ve/veya millet sphere ile doğdu, bu da ayrı bir konu)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...