fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bourne ların 3 ünü kesinlikle seyret. Diğerleri wanted, die hard 4.0, Batman (belki, actiondan ziyade konusu ağır basıyor kanımca), iron-man, shoot'em up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 death race güzeldi tavsiye ederim izleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 liam neeson'in oynadigi Taken var guzel aksiyon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 moriQ said: The Bourne Identity The Bourne Supremacy The Bourne Ultimatum ilk sıraya koy bunları, diğerlerini beğenemeyeceksin zaten sonrasında tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Wanted çok havada bir film ben pek tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 street kings the bank job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 diğer filmlerre bişey demicem ama yuh yani die hard 4 ü nasıl tavsiye ediyorsunuz yahu? ha yani aksiyon deyince araba ile helikopter vurulsun, saçmalıklar havada uçuşsun diyorsanız eyvallah. ama yani die hard 4 en çok beklediği filmlerden biri olan ben filmi izleyince resmen nefret ettim. daha filmdeki hayvani amerikan milliyetçiliği pompalanmasını da hesaba katmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar