Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2 hafta önce karanfilden bi yerde küpe almıstım.2 haftadır bi sorun yoktu.Bugun okuldan geldiğimde kulağımda bi şişlik farkettim küpeyi zor bi şekilde çıkardı ve inanamadım.İnanılmaz bi iltihap olmuş. Sormak istediğim nerden iyi küpe bulabilirim ve bu kulağa pansuman yapmalımıyım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 iyi küpe nedir ki? sen adam gibi hergün düzenli pansumanını yaptın mı? küpe kalitesi ile iltihap ın ne alakası var ben anlamadım. paslı küpe mi taktın ne ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 snrm küpenin kalitesizliğinden oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence kulağının kalitesizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bazılarının altın yada gümüş diilse böyle takılara alerjisi oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pogodi said: bence kulağının kalitesizliği:fdsfdsfsdfs cerebralis said: bazılarının altın yada gümüş diilse böyle takılara alerjisi oluyo.. evet bende var sanrm ondan :) edit : alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim de kalitesiz çünkü. altın harici alerji yapıyor. aslında böyle olunca kaliteli oluyo di mi. çeliştim kendimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gümüş alsam sanrm bi sorun olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet gümüşte aynı sorun çıkmaz büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 geçici pansuman olarak ne ypsam :) kolonya flm bassam ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bas bas mikrobunu alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 iltihap olan yere antibiyotikli merhem falan sür fucidin gibin bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bactroban die bi antibiyotik var cok etkili siddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 merhem bldm bi tane sürdüm.yrn pansumana giderim.. tşkler yardmlarnz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Chewy said: gümüş alsam sanrm bi sorun olmaz? Kulağınızda oluşan sadece küpenin kalitesizliğinden kaynaklanmıyor olabilir. Küpenin metal kısımları pas(v.b) birşey yoksa bazı metallere alerjiniz olabilir. Örneğin tanıdığım bir kaç kişide gümüş alerjisi var. Gümüş bir takı veya içine gümüş karıştırılmış altın çok fazla kullanamıyorlar. Sizde oluşan alerjiyse alerji ilacı kullanmanız gerekebilir. İltahap yada alerjiyle alakasız bir kızarıklıksa hametan adlı kremi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 platin allerji yapmıyor.. gerçi pahalı sanırım(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dasaaa said: platin allerji yapmıyor.. gerçi pahalı sanırım(!) bayaa geçen kuyumcuya sordum altının 5-6 katıymış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 iltahaplı yere küpe takma bi süre devamlı sık ve varsa oksijenli su olabilir, baticon olabilir sür. 3-4 güne geçer o zaten. bi de duş alırken şampuanla, elini yüzünü yıkarken sabunla ovala. en güzel taktikte sabunu sürüp yıkama kurut sabunu. sebebide aldıgın küpe demir ya da metaldir. yapar. gümüş kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bi de gümüş olduğunu öğrenmek için, gümüş mü bunlar? diye değil. kaç para bunlar? diye öğren. 3ytl ve üstüyse gümüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sürekli çıkarıp taktıysanda olabilir. Mümkünse tam iyileştiğine emin olana kadar arada bir çıkarıp temizleme harici başka bişi yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 küpe takmayın. yakışmıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kızlara da mı? böle düz inen küpeleri kızlarda çok severim ben.. (adları her neyse bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 alkol ile temizle takmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şişman olmayın. yakışmıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar