Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve sonunda release günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Umarım yine 1 2 serverda yığılma yapmaz insanlar , Order Sayısı artarda Destr. açık ara güçlü olmaz hiç zevki yok bu halde genelde açık ara önde Destr.lar
Türkiye saati ile 9 da açacaklar serverları " e servers will be open at 8 am CET and the patcher will be available approximately an hour before that for you to download the final updates. "
Valla bu server dengesizliğini düzeltmeleri lazım Senaryolar tamamda Tierlerde hiç hoş değil.
Mesaj tarihi:
yeni serverlar + eskilerine 4k kadar kapasite artışı düzeltmeyecek hiçbir şeyi diye düşünüyorum ben de.

headstarta girenler genelde az oluyor release sonrasına kıyasla, o bakımdan.
Mesaj tarihi:
" CE pre-order customers can play without entering your CE retail key from 7 to 14 days. This is in addition to the 7 free days offered to all Open Beta testers. " demiş :) release günü ile ilgili muhatemelen open beta keylerde açılıcak yarın onlarla oynayabileceksiniz :)
Mesaj tarihi:
dnr dan online olarak alsak oyunu kac gunde gelir o zamana kadarda beta keydeki karakterle oynarız heralde sonra keyi girdigimizde aynı karakterden devam ettirir dimi ettirir dimi hea ettir bence ettirir asdasfsaf
Mesaj tarihi:
olmadı beklerim abide simdi ben dnr ın siteden versem siparisi kac gunde gelir yoksa kalk git dnr a al bide uzk bi yerde benim oturdugum yere ugras dur bide gidince oyun yok derlerse ohoo
Mesaj tarihi:
oo ye

wizardımı açtım ama hatalı driver sorunlarından çok çekiyordum şimdi taze windowsumu kurdum birazdan senaryoda buluşalım şu destronomların alıyım bi havasını heuhe.

bu arada dnr dan aradılar war:SE ayırtmak istiyorsanız yarın stoklarımıza geliyor diye haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
sabah acmıslar oyle hatta gec uyandım 11 gibi baktıgımda acıktı bi de epey doluydu ortam.release bugun ama ankaraya boxların gelmesi yarın olacakmıs.
  • Yeni Oluştur...