Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eveet sonunda release günü geldi cattı.kimler bekliyordu boyle bi kritik yapalım + saat kaçta açacaklarmış serverların erişimini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Umarım yine 1 2 serverda yığılma yapmaz insanlar , Order Sayısı artarda Destr. açık ara güçlü olmaz hiç zevki yok bu halde genelde açık ara önde Destr.lar Türkiye saati ile 9 da açacaklar serverları " e servers will be open at 8 am CET and the patcher will be available approximately an hour before that for you to download the final updates. " Valla bu server dengesizliğini düzeltmeleri lazım Senaryolar tamamda Tierlerde hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 open beta oynayanlara bir hafta oynama suresi vericekler gibi bi dalga vardı ne oldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İlk 7 gün bedava falan lafı vardı betadakiler için biz girebilcez mi şimdi oyunu almadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yeni serverlar + eskilerine 4k kadar kapasite artışı düzeltmeyecek hiçbir şeyi diye düşünüyorum ben de. headstarta girenler genelde az oluyor release sonrasına kıyasla, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 " CE pre-order customers can play without entering your CE retail key from 7 to 14 days. This is in addition to the 7 free days offered to all Open Beta testers. " demiş :) release günü ile ilgili muhatemelen open beta keylerde açılıcak yarın onlarla oynayabileceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dnr dan online olarak alsak oyunu kac gunde gelir o zamana kadarda beta keydeki karakterle oynarız heralde sonra keyi girdigimizde aynı karakterden devam ettirir dimi ettirir dimi hea ettir bence ettirir asdasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 key ile hesap yaratmayip keyi hesaba bagladigindan devam ettirir diye tahmin ediyorum. ettirmezse gozlerini oyarim pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 olmadı beklerim abide simdi ben dnr ın siteden versem siparisi kac gunde gelir yoksa kalk git dnr a al bide uzk bi yerde benim oturdugum yere ugras dur bide gidince oyun yok derlerse ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wowu biraktim ben banane böyle wotlk fln cikcak hiç umrumda değil banane başlamiycam ben wowa fln evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 fazla open beta keyi olan ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 izmitte dnr da yok. İzmitte nerden gidip alabiliriz acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 arkadaşlar yarın oyuna girecekleri 20 level olarak ve atımla bekliyorum ;) (reklamları izlediniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oo ye wizardımı açtım ama hatalı driver sorunlarından çok çekiyordum şimdi taze windowsumu kurdum birazdan senaryoda buluşalım şu destronomların alıyım bi havasını heuhe. bu arada dnr dan aradılar war:SE ayırtmak istiyorsanız yarın stoklarımıza geliyor diye haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Release bugun değil miydi? Yani ben öğlen açacaklar diye düşünmüştüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sabah acmıslar oyle hatta gec uyandım 11 gibi baktıgımda acıktı bi de epey doluydu ortam.release bugun ama ankaraya boxların gelmesi yarın olacakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Normal release başladı mı yani heheh iyimiş yav bende bekliyorum serverlar çökecek insanlar cinnet geçirecek, çocuğunu kesenler falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Eğer server kapasitelerini artırmazlarsa sen o zaman gör çocuğunu kesenleri :D Bizim rahat Axe Bite bile sıkıntı yaratır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yok yaw baslamıs iste hatta serverların kapasiteleri bayagı artmıs heralde ben hic sıra beklemeden direk girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hadi hayırlısı inşallah akşam Prime Time da böyle rahat olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 15 kb ile patchliyor allahsiz client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sabahtan beri patch yapıyorum 13.00 dan beri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cidden patch i neden bu kadar yavaş indiriyor? 10k bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 6 saatde patch i nasıl yaptın? bende 10 ile indirdim. 15 dakikada bitti. Ara sıra 25 vurduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kac mb tı senin yaptıgın patch? cunku hala bitmedi bende yapıyor. ayrıca kac ile cektigini nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar