Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pavır poyint

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bizim gerizekalı türkçe hocası ödev sunumunu power pointte yapmamı istedi.. fakat ben hiç anlamam.. aptal karı bana bu ödevi power point bilmiyorum diye vermişti sonra unuttu salak ama yine de istiyo.. biliyorum sizin de işiniz var ama başka seçeneğim yok... lütfen yardım... :([signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Mesaj tarihi:
Bilgisyarı ilk aldığımda oiffce yüklemiştik
ilk öğrendiğim program

wordde yazı yazmak bile daha zordur bunu öğrenmekten :)
Öğrenirsin merak etme çok kolay[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
ya power point kadar sinir olduğum bir program yok neden bilmiyorum ama çok anti pati hissediyorum o programa
Her önüne gelen kendi kafasına göre efeklerle ciuuv vızz lülülü gibi şeylerle bişiler hazırlayıp okulda zorla "konferans hesabı" diye izlettiği içinde olabilir[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
diil işte onun yerine daha yararlı programlar bulunabilir daha estetik daha düzgün daha mantıklı daha sade (daha zor)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
daha denemedim ya önce metini bulcam... şimdi bu çocuk gerizekalı diye düşünceksiniz ama ödevde ayrıntıya girdim sunumda daha sade başka metin bulcam onun için.. daha önce hiç kullanmadım hatta denemedim o zimbirtıyı[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
  • Yeni Oluştur...