elmonster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 slm arkadaşlar benim bi sorum olcak wotlk cıkınca honor ve arena points sıfırlanıcakmı acaba oyleyse hepsini harcıyıcamda ole duydum cunku ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende bi miktar arena puanı var harcamıyorum gerçekten bilgilendirirse biri gzl olur.öle bişi varsa çok fena yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arena pointler sıfırlanacak. Arena takımları dağıtılacak. Personel ratingler ve team ratingler 1500'e fixlenecek. Maklarınız kalacak, honor daha açıklanmadı ama hemen hemen herkez aynen kalacağını düşünüyor, sıfırlanacağını düşünen kişi sayısı hayli az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 honor capi fullemek lazım ek paketten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arena puanları betada 71 e vurduğunuz an sıfırlanıyormuş, yanlız şöyle bir durum var 70 de durup o puanlarla 80 gear almanın mümkün olup olamayacağını kimse bilmiyor o.o Birde şöyle birşey var muhtemelen 80 de alacağınız honor 70 den çok daha fazla olacağı için şu anki 75k ya 1 yada 2 item alabileceksiniz. Yapacak birşeyiniz yoksa yine de değer ama eğer zaman kıymetliyse 80 olmayı bekleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Level 69 iken alınan honorlarla, level 70 olmadan sezon 2 alınabiliyorsa. Aynı mantıkla Level 70 arena puanları ile level 80 seti alınabilir tabi. Ama bu konuşulan bir konu ise direk fix gelir. Level 80 olmadan level 80 seti alamassın diye düzeltilir. (sanki şimdide vardı böyle bir kısıtlama ama emin değilim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Peki badge ler bir işe yarayacak mı ileride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Başka isimle yeni badgeler geliyor, lvl70 itemi alırısn gene badgelerle :D ama lvl farkı yaratabilirler, üstlerine şimdiki gemlerin enchant gibi for lvl70 and below only gibi bişi gelebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yani şu anki badgelerle vortex nether falan alıp satmak mantıklı mı sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şimdiki badgelerinizle ya gear alın ya da gem alıp satın para gelir, bende 400 badge vardı =p tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Primallara ve enchant malzemelerine ne diyosunuz ? satalım mı sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 primaller çöp, arcane dust falanda çöp. Ama Void Crystal ve Large Prismatic Shard dursun bence. Hem voidlere transform gelecektir. Hemde Pre TBC shardlarının değerli kalması gibi TBC shardlarıda değerli kalacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar