eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Nato toplantısı nedeniyle okulların tatil olma olasılığı gündemde... doğrumudur acaba??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 nato toplantısı okulları neden bağlıyor ben o kısımda kaldım ?[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hurafedir o, olmaz öyle şey.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ha bu arada bu Habitat 2 de olabilirmiş emin deilim natodan ilk nato die duydum sora müdür habitat dedi...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 walla beyler basta asparagas diye dusunodum ama herkesten duymaya basladim 28 mayis ta kapancak gibisinden arkadasimin babasi milliyet genel muduru olma ihtimali war dedi bilmem artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 He buarada olay habitat değil nato yani daha buyuk bi olay..bush mush gelio 3000 adamla mi ne dusunun artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bu arada nato toplantisi 28 haziran da...okullarin NORMAL kapanisi 22 haziran...1 ay olmasa bile erken kapanicak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bende 28 mayıs die duydum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 edit: adam logout olmadan gitmiş evine ya[/small[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 Nisan 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Çırağan sarayına giden yollardaysa okulunuz büyük ihtimalle tatil (alman,gs,n. dame d. s., bjk and, kabataş) fln filan. Toplantı orda olucakmış çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Okulların normal kapanışı nasıl 22 haziran Öss 20 haziranda zaten[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 okullar 13 ünde kapanmıyor mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 13 ünde kapanıo normalde[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kapansın ya tarihten ve fizikten bıktım artık!!.. (ya dersane olsun ama okul ve sınavlar olmasın ya bunaldım ya.. sınav olmasa bile bari 10da başlasın okul sabahın 8inde derse girmek için.. neyse :) işte normalinde kapanıo okullar bizim son haftalar bile sınav ya.. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kapanma ihtimali var doru, ama belli deil[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi nato toplantısı dediğiniz olabilecek en önemli olaylardan clinton geldiğinde 3 gün tatil yaptık burda bush + 7437325 tane garip ülkenin ve ayrıca nerdeyse tümn avrupanın başkanları dışişleri bakanları ve natoda görevli üst düzey subayları gelio ve bu toplantı 1 hafta sürüo öle uzuuuun bişi.. okullar tatil olur mu bilmem[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Kapanmayacak işte uahahah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 pardon beyler bizimki 1 hafta gec kapaniyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 guvelik+trafik acisindan bence ederler...hem istanbul da erken bosalir millet yazliga gider...ayi ne biliyim abi bush istanbul da sukisate gitse nolur walla allah korusun:)riske almazlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 belki olabilir ama zor gibi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olsa ii olur ama işim kötü yanı var sınavlar sıkışır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ek ders falan filan olmasın da aman diyim..[signature][hline]bir güzellik yapın tıklayıp be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Kapanmıyor bildiğim kadarıyla..[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kapanıcak bi düşünün güvanlikm nedeniyle zaten kapanmas1 gerekir ayrica su siralar tv yi takip edin güney deki tatil fiyatlari baya bi düsürülcek.29 mayista okullar kapanirsa 20 gün tatile gitmek için çok uzun bi süre.kesinlikle güvenlik nedeniyle bu çok büyük bi olay bisürü gösteri yapilcak kapanmasi mantikli olur zaten.özellikle öss tarihindede dei_me yapilmaz çünkü insanlar öss den önce riske falan girmek istemezler.bi de istanbul genelinde ortak sinavlar baslatildi bu olayla yakindan alakli bence.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 %99 ama bildiim kadarıyla sadece istanbulda..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar