Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazirandan Önce Okullar Tatil mi?

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

nato toplantısı okulları neden bağlıyor ben o kısımda kaldım ?[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Sosyal ağlarda paylaş

abi nato toplantısı dediğiniz olabilecek en önemli olaylardan clinton geldiğinde 3 gün tatil yaptık burda bush + 7437325 tane garip ülkenin ve ayrıca nerdeyse tümn avrupanın başkanları dışişleri bakanları ve natoda görevli üst düzey subayları gelio ve bu toplantı 1 hafta sürüo öle uzuuuun bişi..
okullar tatil olur mu bilmem[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

kapanıcak bi düşünün güvanlikm nedeniyle zaten kapanmas1 gerekir ayrica su siralar tv yi takip edin güney deki tatil fiyatlari baya bi düsürülcek.29 mayista okullar kapanirsa 20 gün tatile gitmek için çok uzun bi süre.kesinlikle güvenlik nedeniyle bu çok büyük bi olay bisürü gösteri yapilcak kapanmasi mantikli olur zaten.özellikle öss tarihindede dei_me yapilmaz çünkü insanlar öss den önce riske falan girmek istemezler.bi de istanbul genelinde ortak sinavlar baslatildi bu olayla yakindan alakli bence.[signature][hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Anti-Chemical
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...