Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik kullanıcıları nerelerde takılıyor (istanbul)

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Spidee said:
Levent'i lounge çalan çok leziz bir mekana götürmüşsün geçen, onun tarifini istiyorum.

Kuzen, Umur'un sırrını satayım sana. Ben biliyordum zaten mekanı eheh.

İçilecek ve Yemek yenecek yer: Urban

Genelde Lounge müzikleri çalan, içki ve yemek adına pek şukela, fiyatları çok pahalı olmayan ama çokta ucuz olmayan nacizane bir yerdir kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

gece kulübü/ canlı müzik klasmanı
K.V (asmalımescit) , Nardis (nişantaşı), Shaft (kadıköy), The Hall (taksim), Ghetto (taksim)

kafe
john's coffee, bast (moda), mozaik, çinili (kadıköy), nar, mephisto (taksim)

yemek
chicken last stop(kadıköy-caddebostan), pilav house (kadıköy), börgırking

diğer
moda sahil, caddebostan sahil, koşuyolu parkı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
istanbuldayken ortakoydeki bilimum cafe, bebek kichenette, kanyon kichenette, nisantasindaki bilimum cafe/bar, taksim odakule taraflarinda otto, wan na, nu teras (yazin), ara sira da anadolu yakasinda bagdat caddesi, kadikoy barlar sokagi ve moda sahil, caddebostan sahil
Sosyal ağlarda paylaş

içmek istersem;

-küçük beyoğlu
-kafe pi
-arsen lüpen (kafam kaldırmıyor bazen)
-Irish, buraya da rugby maçı izlemeye ya da köşedeki locamsı yerde boş konuşmaya gidiyoruz. Canlı müzik olduğu da rivayet ediliyor.
canlı müzik için;

-dorock
-taxi vardı, barmeni arkadaştı, kapandı sonra.
-İsmini bilmediğim kömürlükten bozma bir mekan.

yemek için;

-kızılkayalar
-bambi
-ekvator
-Dilek
-Galatasaray Lisesi'nin karşı sokağından devam ederken karşınıza çıkan efsane sütlacı ve pideleri olan pideci.
-Mangal keyfi çok nadir de olsa, sevmiyorum dürümünü.

nargile için (İçmiyorum)
-Ama terasta bir yere götürüyor arkadaşlar bazen adı kafeka olabilir bilmiyorum

Tabii sadece bunlar değil ama en sık gittiklerim bunlar. Arada sırada saçma sapan yerlere gidip sıkıldığımız da oluyor yeni yerler görmek adına.

(Bu arada ferrero'nun mesajını editledim üşendim baştan uğraşmaya :P)

Devasa Güncelleme;

Olur da Sirkeci'ye işiniz düşerse;

Konyalı'dan pizza yemeden,
5. Vakıf Handaki pilavcıdan pilav yemeden,
Doğubank'ın arkasındaki hıyarcıdan hıyar yemeden,
Nacar Saat'in karşısındaki Şen Büfe'de fast food (özellikle kaşarlı dürüm ve meyve suları) yemeden,
Cağaloğluna çıkaren solda bulunan Hocapaşa'daki pideciden pide, Kasap Osman'dan döner, Köfteci'den köfte yemeden,
Yine Cağaloğluna çıkarken sağda bulunan Gıtgıtgıdak (asdsafas)tan bilimum tavuk ürünü yemeden dönmeyin. Fesat da geçirseniz değer. 22 senesi babasının yanına sırf buralardan yemek yemek için geçmiş birisi olarak söyleyebilirim ki İstanbul'da bulabileceğiniz, esnaf lokantası sayılan bu mekanlar kadar yaptığı yemeği güzel yapan yer yoktur. Özellikle Kasap Osman'ın önünde 1 saat kuyruk bekleyen insanlar olur döner almak için falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy de yeni(yeni dediğim geçen sene Spidee sağolsun sayesinde) keşfettiğim bi mekan da Belfast.

Kadıköy barlar sokağı nın bitiminden sola dönünce az ileride sağda böyle binanın girişinde. Hemen yanında Rock Pub var. Bira 6 liraydı en son, hala aynıdır muhtemelen. Ama sakın yiyecek bişey söylemek gibi bir gaflette bulunmayın, vasat bi köfte tabağına 12 lira veren arkadaşım hala ağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...