eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 taksim sinerji... öğrenci içki yeri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 SOKAKTA İÇİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kimse yazmamış gençlik mekanı olmasa da, sheesha var emirganda. çınaraltının olduğu yerde. tophanedeki keyifli nargilenin sahibinin ikinci yeridir. fekat farklı olaraktan süper ötesi yemekleri vardır. öğrenci bütçesine uygun değildir, bahreyn ya da sütlü nargile çeşitleri 15 ytl, diğerleri 12 ytl. yemekleri de orta karar (fiyat olarak), çizbörgır 9ytl fln işte hesap edin. ama salata olsun makarna çeşitleri olsun binbir türlü şey mevcut. çok param var oraya takılıyorum. sakin olması süper bir avantaj, mevsimi geçsede havalar düzgün olunca bahçede oturup denizi izlemek de keyif veriyor. tavsiye edeirm. ha nargilesi süperdir, onun için gidiyorum zaten. en büyük avantajı yavuklumun evine 5 dakika, git götür istanbul trafiğinde rahat oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 selam 360 reina sortie anjelique roxy indigo saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aaah ah Pi veya Kucuk Beyoglu uzerine Dirty icin cocugumu keserim lan su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Hiç birinizin bilmediği inanılmaz gizli yerlere gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Levent'i lounge çalan çok leziz bir mekana götürmüşsün geçen, onun tarifini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dediğim gibi, gizli yerlerimden biri. Levent'in de gözlerini bağladım götürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 neden hiç kimse aksaray yazmamış, aksaray vazgeçilmez mekanlarından biridir istanbulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 screwy said: adını bilmedigim ama mekan tarifi Bilenler icin Joker Live ın karsısındaki durumcu..Bilmeyenler icin..Meydandan galatasaraya dogru yururken caminin yanındaki sokaktan iceri giriyoruz..yuruyoruz..solda jokerlive ı gorunce saga bakıyoruz..ooo durumcu..ucuz ve efsane.. Mekan'in adi dilek durumcusu gibi bir seydi galiba ama mekan herseyiyle cidden efsanedir. Mesela biri benim basima geldi, durum gelmeden once meyhane pilavi, ezme, sicak lavasla yemeye girisilir akabinde gelen durumler yariya kadar yendikten sonra mekana gidenlerin %70'i doymus olur. Lakin doymamissaniz geri kalan durumun yarisi yenirken agziniza dislerinizin parcalayamayacagi bir seyler gelir. Deliler gibi acsiniz tabi isirir cekersiniz o cismi bir bakarsiniz plastik bir eldiven parcasi, tam da orta parmak boyunda. Sonra mideniz kalkmis halde iner kasanin yaninda ustaya "usta bu ne ya senin eldiven benim durumden cikti" dersiniz, ve mekani benim gozumde efsane yapan su replikle karsi karsiya gelirisiniz "haa o mu, kusra bakma ben onu bir ust kattaki ... cocuguna yollamistim sana gelmis yanlislikla" tabi o anlik dumurlugum paha bicilemez. O zamandan beri mekanin adi leş durumcu olarak degisti benim icin, bir daha da gitmedim. Tavsiyem ora yerine camiden donunce ikinci sagdan girip solunuzdaki Mangal Keyfinde yemeniz. Mekan olarak hos bir ortami var, durumleride iyiydir. Gerci uzun suredir gitmiyorum bozmus diye duyumlar almistim ama en azindan plastik parmak cikma ihtimali yok. Tercih sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ahahahahahah hikayeye gel lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sesu said: neden hiç kimse aksaray yazmamış, aksaray vazgeçilmez mekanlarından biridir istanbulun. böbreklerin yerinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi aksarayda hastanelerin kantinlerinden başka ne var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 balon said: abi aksarayda hastanelerin kantinlerinden başka ne var =) laleli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 @ kitana Beatles: Caminin yan sokağındaki mekan. Arkadaşımın işlettiği yer. Ortam çok kral , müzikler çok iyi. Mustang diye güzel bi grup çıkarıyorlar. Arada uğruyorum , güzel oluyor. abi hangi cami ahahaha gerçek bir yer tarifi olmuş ya camiden sağa dön kime sorsan gösterir..Hangi semtte burası, Edirne'den Kars'a tek tek cami dolaştırma bana olol.. Kadiköy:Mosquito Özellike öğlen veya akşamüstüleri işte atıştırmalıktır, cheescaketir falan için en güzel yerdi bence kekleri vs yaptırdıkları yer çok başarılı. Sahipleri de iyi insanlardı, ex sevdiceğimden beridir gitmiyorum oraya gerçi ama hala güzeldir sanırım. Rexx sinemasından aşşağı gider gibi düşünürseniz hemen sağa giren bir sokak vardır orda görürsünüz. Diğer gittiğim her yer yazılmış hemen hemen, yemek için Moda'ya yürümeye üşenmezsem banko Kırıntı, özellikle dürüm yiyorum, yanında elma dilimi battes vs ile isteyin leziz. Trip'in barlar sokağına bakan oda kısmını ise genelde domine ediyoruz hele geçen sene akşamları bizden başka oturabilen pek olmuyordu fhudsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 boğaziçi üniversitesi kütüphanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bizim evin kapısının koluna takılıyorum her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 10 senedir nargile içiyorum. istanbulun çeşitli yerlerinde içmişliğim vardır (tophane-taksim- kadıköy vs). Bugune kadar en iyi nargileyi Kadıköy Moda cafe de içtim. tavsiye ederim Adres : Eski moda spor klübünün karşısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 @aente: Meydandan İstiklal'e girdiğinde sağda önüne çıkacak ilk caminin sokağını demiş o eheh. Beatles sol sırada kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kadıköy esnaf lokantasında takılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 vay eloy'a takılan baskası da varmıs forumda. bizim maclardan once bulusma ve kafaları cekme yerimiz orası :) hatta andaç abinin güzel kampanyaları oluyo, gecen benfica macında 10 ytl'ye sınırsız bira veriyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bağdat caddesi, caddebostan sahil, barlar sokağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ahah , aksaray lafı geçmiş. bacardi diye bi yer vardı hala duruyomu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 toggie said: vay eloy'a takılan baskası da varmıs forumda. bizim maclardan once bulusma ve kafaları cekme yerimiz orası :) hatta andaç abinin güzel kampanyaları oluyo, gecen benfica macında 10 ytl'ye sınırsız bira veriyodu :P ahaha evet ama o gün başka bir iş yapmıştım ne yaptığımı hatırlamıyorum. ben eloy'un biralarını beğenmiyorum ama blue isimli kokteylleri çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 mavi onun adı ya blue neymiş ayrıca çaktırmadan sarhoş eder tatlıymış gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar