FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben 2+1 almayı planlıyorum logitech marka. hatta şöyle bir model alıcam sanırım http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=256&productId=bd7750 ama asıl sorun bunu kullanabilmek için ek olarak bir de ses kartı almam gerekli mi? anakartımın bunu destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenirim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hatta buna ek olarak bi de tavsiye isteyim, 5+1 almayı pek istemiyorum zaten izlediğim filmlerin tamamı divx/mp4.. oyun da pek oynamam pes falan hariç. tek yapacağım müzik dinlemek olacak. sanıyorum 2+1 almak daha mantıklı bu şekilde düşününce. bir model tavsiyesi + üstteki soruma cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Analog stereo diyor. Yeni ses kartına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oo iyi o zaman, saol. ben gideyim hemen almaya sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar