FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben 2+1 almayı planlıyorum logitech marka. hatta şöyle bir model alıcam sanırım http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=256&productId=bd7750 ama asıl sorun bunu kullanabilmek için ek olarak bir de ses kartı almam gerekli mi? anakartımın bunu destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenirim mesela?
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hatta buna ek olarak bi de tavsiye isteyim, 5+1 almayı pek istemiyorum zaten izlediğim filmlerin tamamı divx/mp4.. oyun da pek oynamam pes falan hariç. tek yapacağım müzik dinlemek olacak. sanıyorum 2+1 almak daha mantıklı bu şekilde düşününce. bir model tavsiyesi + üstteki soruma cevap pls
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Analog stereo diyor. Yeni ses kartına gerek yok.
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oo iyi o zaman, saol. ben gideyim hemen almaya sdfdsa
Öne çıkan mesajlar