Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Challenged Payment


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bilmiyorum kaciniz bu problemle karsilasti ama benim 3. sefer atti ve kabak tadi verdi artik. Kotu olan sorduklari sorulara, gonderdikleri maillara yanit vereli 11 gun oldu adamlardan hala ses soluk yok. 11 gun surebilir mi ya, boyle bir support sistem olabilir mi? Harbiden anlamiyorum. 11 gundur accountu actiramiyorum, yaptigim guild application'i bile inaktif oldugumdan iptal edilmis hehe. Var midir bir bildiginiz, bu olay nasil engellenir? Accountu nasil actirabilirim? UK support'u telefonla arasam 3 aylik parayi nakit verir miyim acaba? Ayrica telefondaki supportta neler soruyorlar?

Tesekkurler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
1 haftalık tatilden döndüm, accountu açtıracam ödemesi 30unda yapılmamış alala dedim, girdim It seems that you are not allowed to use this payment method dedi küfür mü edeyim, bu ne lan! hırsla eve geldim ve giremiyorum, milletin yazdıklarını okudum min. 1 haftada cevap veriyorlarmış webforma, 1 hafta beni bekletecek blizzardı ben ıslak meşe odunuyla döverim, açar telefondandan da tüm supporta kitap olacak kadar küfür ederim, bir sorun çıkarma ulan blizz yettin canıma!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu payment block sorunu bu ara çok sık yaşanmaya başladı.blizzard support hatlarından herhangi birisini ararsınız 2-3 dakikada hallediyorlar ama ne yazıkki benim izlenimim türkiyeden gelen aramalar engelleniyor.hem dubaide hem ingiltere oturan arkadaşlarım öğlen vakti ilk aramalarında servise ulaşmalarına rağmen,ben 3 gün boyunca hem sabah hem öğlen hem akşam defalarca aradım hatlarımız çok yogun oldugundan sizi sıraya sokamıyorz daha sonra deneyin bla bla mesajıyla karşılaştım.türkiye saatiyle 11de açılan bi servisi 11'i 2 geçe aradıgımda hatlarımız çok meşgul diyor insaf..maillere de zaten 2 haftada cevap vermiyorlar.gittim gamecard aldım mecbur..
bu arada aramayı skypetan yapabiliyorsunuz tamamen ücretsiz,ama dedigim gibi açan yok o da ayrı konu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...