Ozanbey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben olayın mantığını çözemedim. para vermeye çalışıyoruz kabul etmiolar.. 5-10 dk içinde değişen ip leri direk banlıyorlar felan şifre paylaşımı sebebiyle. guildden şu an 4 kişi falanız payment i kabul edilmeyen. ki bunlar 24 saatlik ban ın ardından çıkıyor. izlemek istedikleri politikayı anlamadım ama yf ile alakası olduğunu pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exciting Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ulan ozan euahuehaue :D attik walla tecnical support forumlarina topici bakalim yarin ne cikicak altindan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 janis said: Her zaman ödeme yaptığım kartı nedense bugün kabul etmiyor . Acaba genel bir sorun mu var şu sıralar payment te ? bana da hesabı kapatıp açtıgımda aynsını yaptı ertesi gün denedim oldu. arada sorun oluo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 off account hala açılmadı webform attık onada 1 ay beklersin diyolar WOTLK a kadar çözülürse gene iyi yani :) Ulen blizz zorla warhammercı yapacan bizi iyimi wotlk çıkana kadar en azından warhammer oyniyim bari begenirsem hiç dönmem artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bogachan said: off account hala açılmadı webform attık onada 1 ay beklersin diyolar WOTLK a kadar çözülürse gene iyi yani :) Ulen blizz zorla warhammercı yapacan bizi iyimi wotlk çıkana kadar en azından warhammer oyniyim bari begenirsem hiç dönmem artık zaten. 24 saatte ban kalkmadıysa baska bı sey vardır sende.. bizde ban kalkıyo sadece kredı kartı gırdırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi ne olabilir yani işyerinden 2 dakka giriyim dedim suspend oldu account. Gelen maildeki şifreyle baglandım hemen şifremi degiştirdim falan ondanmı bi sorun oldu yoksa diye paranoyak oldum burda :) mailde account açılınca şifrenizi degiştirin diyodu ben hemen degiştirdim. Ama ne olursa olsun benim 30 una kadar ödenmiş play time ım var şimdi ve şu an çöpe gidiyo resmen, haram zıkkım olsun şerefsizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Kredi kartı olayına bir çare bulundu mu ? arkadaş banlandı kredi kartıyla ödeme yapamıyor!!! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Arkadaş da ödemesi engellenenler arasında .. Şöyle bir topic açmış isterseniz destek fln olma babında msj atın oraya .. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5901921704&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aynen ödemem engellendi. secret key filanda bilmiyorum. Kaldım öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bende ems15 kurbanı oldum bugün. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bizde öyle sandık.. ama başka biri girmiş chara ilk gün sadece 10-15 epic itemimiz kayıptı.. açtırdık itemleri aldık. ben dedimki yiğen bende sorun olabilir çok çeşitli sitelere giriyorum ben bir süre girmeyim.. daha 2 gün olmadı bir kere daha hacklendik.. adam utanmadan daily quest yapıyor solo dungeon farmliyor... arkadaşlar küfürler etmiş hiç banamısın dememiş.. bidaha geri aldık şimdi diyorlarki kendinizi tanıtın cd key kimlik vb..vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok accountta ben vardım suspend olduğunda ve yeni server değiştirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Cons said: yok accountta ben vardım suspend olduğunda ve yeni server değiştirmiştim bi serverdan (veya ttnetten) girdiyseniz başka bi yf serverına geçmeyin ya da aynı ülke deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sabit ems5 kullaniorum freedomsuz girmiorum sorun yasamadim daha .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ozii_x said: bizde öyle sandık.. ama başka biri girmiş chara ilk gün sadece 10-15 epic itemimiz kayıptı.. açtırdık itemleri aldık. ben dedimki yiğen bende sorun olabilir çok çeşitli sitelere giriyorum ben bir süre girmeyim.. daha 2 gün olmadı bir kere daha hacklendik.. adam utanmadan daily quest yapıyor solo dungeon farmliyor... arkadaşlar küfürler etmiş hiç banamısın dememiş.. bidaha geri aldık şimdi diyorlarki kendinizi tanıtın cd key kimlik vb..vb.. o hacklenmis.hatta solo dungeon dedigin shadow lab.normal klasik hack hadisesi sizinkisi.. bu ise farkli bir olay.yf dedigimiz program ile ozellikle ems15ten giren arkadaslarin yasadigi bir sorun. forumlari takip ediyorum.turkiye yani sira, rusya, hollanda gibi cesitli ulkelerden de playerlar ayni sorun ile karsi karsiya.hepsi neredeyse "welcome warhammer" falan demeye basladi.olay su ki EULA'ya karsi mi degil mi o dusundurucu.karsi ise gg gibi.kimisi degil dio; kötü bir amac gudulmedigi, sadece pingten kurtulmak icin kullanildigi icin.umarim sag duyulu davranir blizzard ne diyebiliriz ki? mail attim bide webform doldurdum bekliyorum.ve daha cok bekleyecegim gibi geliyor :) bide şöyle bi mavi post gormus bulunmaktayim.bol şans; said: Keep in mind that our Account and Billing department currently has a large number of web forms in queue and it can take a while to hear back. It would therefore recommend calling them instead, if at all possible! edit:hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dworgian said: bi serverdan (veya ttnetten) girdiyseniz başka bi yf serverına geçmeyin ya da aynı ülke deneyin. demişim 2 gündür yf ve aynı server ban yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Peki nedir abi bunun açıklaması yani .. Yarın öbürgün Fransa Server'larından girenlerin de banlanmayacağının garantisi yok o zmn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet garantisi yok. Ya benim anladıgım, çok kısa sürede 2 kel alaka ipden (türkiye - yabancı ülke) veya (tükiyede bi şehir - başka şehir) vs girilince sistem otomatik hack sanıo banlıo fln. Çünkü yf kullanmayan ama 2 arkadaş ya da akraba oynayıp banlananlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gerekli bilgileri maille attıktan sonra telefondan da tacizi sürdürün. Fransa ve İngiltire destek numaralarını Skype üzerinden ücretsiz olarak arayabilirsiniz. Benim problem bu sayede 1 haftada çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 skypesız normal nasıl aranıo yav bi tüm tuşlanıcak numarayı yazıverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bu arada benim accountu açtılar webform a 10 gün sonra cevap geldi. accountunuzu açtık diye ne bi özür ne başka bişi parasını verdigim 10 günlük süremi yedi adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bi suspend daha yedim oyuna girer girmez DC oldu hemen ardından baktım mailime şifremi bliz kendisi otomatik değiştirmiş bundan sonrada suspend freedom 19 dan bağlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 24 saatlik suspend yedim aynı nedenden. webform falan uğraştım yolladım bakalım, ne zaman görürler, ne zaman dikkate alırlar bilinmez. ama accountum açılınca yourfreedom kullanıcağımı sanmıyorum uzun bi süre :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu konuya aciklik geldi mi ? yf kullanmiyor muyuz halen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sağlam server yakalarsak giriyoruz ve birdaha hiç değiştirmiyoruz 3 kere suspend yiyip önce hangi serverin sağlam olduğunu kontrol etmeyi de ihmal etmiyoruz deneme yanılma yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar