Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

org alacam

senko

Öne çıkan mesajlar

ehem ben org alacam ama önce forumun nersine konu açacağımı bilemediğim için konu dışına açtım. müzike açsam gruplar şiarkılar fln alakası yok donanıma açsam pek donanımlık bişi değil. bende garbage ile konu dışı arasında kaldım ve buraya açtım :)

şimdik ben böyle 300-400 milyon civarlarında nasıl bir org alabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende var bi tane bayağı eskilerden kalma ama profosyonel bir orgdur.Satarım sana :=)
ben almıştım öğrenmiştim birşeyler
Yazlıkta eğlence yapıyorlardı bende 2 bişey çalıyım dedim.Hoşlandğım bi kız vardı gözlerine bakarak bişey çalmıştım.
Kız sonra arkadaşıma şantörlere benziyor demiş.
Bir daha suratına bakmadım kızın sonra org daki hevesimde bitti.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

cümlenin sonundaki smile amacını pek anlatamamış ama neyse.

orgların teknik kapasitelerini pek bilmiyorum. Ama alacağım org midi okuyabilen ve kaydedebilen içinde adam gibi efekler bulundurabilen bişi olmalı diye düşünüyorum.
blackchaos benim bildiğim karı kız tavlamak için gitar kullanılır :) sende farklı alet deneyince geri tepmiş işte.

bana org ile ilgili link mink bişiler bulabilirseniz beni sevindirik yaparsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Org değil o klavye
org diyince araya kliselerde kullanılan hava ile çalışan orglar da giriyor
org o demek[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ben üşendiğim için bırakmıştım
en son gördüğüm notaları hiç yanılmadan çalabiliyordum
şimdi bilmiyorum naaptımı:)
eşşeklik ettik[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

orc ne be:)
Ama fiyatlar aşabiliyorda sonuçta elektronik olan herşeyde fiyatı istediğiniz kadar yükseltebiliyorsunuz[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

mesela pitch olayı kesin olmalı
(böyle yazılıyordu dimi bu:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...