senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ehem ben org alacam ama önce forumun nersine konu açacağımı bilemediğim için konu dışına açtım. müzike açsam gruplar şiarkılar fln alakası yok donanıma açsam pek donanımlık bişi değil. bende garbage ile konu dışı arasında kaldım ve buraya açtım :) şimdik ben böyle 300-400 milyon civarlarında nasıl bir org alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 garbage ve konu dışı arasında kaldın demek? demek konuyu garbage olarak görebildin?? yuh yani. kardiş bunun yeri aslında müzik forumudur. eömm... orga gelince, sahibinden'den ikinci el bişi bulabilirsin herhal..[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bende var bi tane bayağı eskilerden kalma ama profosyonel bir orgdur.Satarım sana :=) ben almıştım öğrenmiştim birşeyler Yazlıkta eğlence yapıyorlardı bende 2 bişey çalıyım dedim.Hoşlandğım bi kız vardı gözlerine bakarak bişey çalmıştım. Kız sonra arkadaşıma şantörlere benziyor demiş. Bir daha suratına bakmadım kızın sonra org daki hevesimde bitti.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 artık insanlar garbage a gidicek diye birşeyler sormaya korkuyor :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 cümlenin sonundaki smile amacını pek anlatamamış ama neyse. orgların teknik kapasitelerini pek bilmiyorum. Ama alacağım org midi okuyabilen ve kaydedebilen içinde adam gibi efekler bulundurabilen bişi olmalı diye düşünüyorum. blackchaos benim bildiğim karı kız tavlamak için gitar kullanılır :) sende farklı alet deneyince geri tepmiş işte. bana org ile ilgili link mink bişiler bulabilirseniz beni sevindirik yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Org değil o klavye org diyince araya kliselerde kullanılan hava ile çalışan orglar da giriyor org o demek[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Çocuğun niye bütün şevkini kırdın şimdi??? sizin gibiler yüzünden iyi şantör çıkmıyor bu ülkeden.Örnek: ben bi kız yüzünden bıraktım sanatımı[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben üşendiğim için bırakmıştım en son gördüğüm notaları hiç yanılmadan çalabiliyordum şimdi bilmiyorum naaptımı:) eşşeklik ettik[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Harrrrrrrrbici orc alcaksan çok pahalıya gelir 2. el harrrrrrrrbici orcu 400-500 e bulursun lakin.[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 orc ne be:) Ama fiyatlar aşabiliyorda sonuçta elektronik olan herşeyde fiyatı istediğiniz kadar yükseltebiliyorsunuz[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yo benim şantörlük gibi bir niyetim yok. Mix olayları için vs kullanıcam. AMa bir orgu (klavyeyi) iyi mi kötü mü nasıl ayırt edicem. Kaliteli yapan fonksiyonlar nelerdir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mesela pitch olayı kesin olmalı (böyle yazılıyordu dimi bu:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Çok pitch bir org aldım geçen[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar